Închide meniul

"Ce exerciții fizice faci?" Răspunsul fabulos dat de femeia de 70 de ani, care arată ca o adolescentă: "Beau cocktail cu vodcă"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 18:55

"Ce exerciții fizice faci?" Răspunsul fabulos dat de femeia de 70 de ani, care arată ca o adolescentă: "Beau cocktail cu vodcă"

Instagram / Vera Wang

Cum se menține în formă femeia de 70 ani, dar care arată ca o adolescentă. ”Un cocktail cu votcă și nu prea mult soare”

  • Vera Wang, dezvăluire despre silueta sa
  • Wang, mesaj din izolare

Wang și-a impresionat urmăritorii de pe Instagram cu silueta și le-a dezvăluit secretele. Vera Wang are o avere estimată la 630 de milioane de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am nevoie de un abdomen ca al tău. Ce exerciții fizice faci?” a întrebat-o un fan pe creatoarea de modă pe Instagram.

”Muncă, somn, un cocktail cu votcă, nu prea mult soare”, i-a răspuns Vera Wang, care a completat că nu este o împătimită a activităților fizice.

Reclamă

"Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă", a mai spus Vera Wang.

Vera Wang, mesaj în timpul pandemiei: ”Izolarea aduce nuanțe pozitive”

”Spre deosebire de mulți newyorkezi, eu am avut carantina în Miami după Săptămâna Modei din Paris și am stat alături de familia mea. Dacă ai norocul să fii într-un asemenea grup, atunci izolarea aduce nuanțe pozitive.

Reclamă

Am avut parte de momente frumoase și asta m-a ajutat să lucrez zilnic la proiectele mele. Faptul că am vorbit despre viață, dragoste, muncă, priorități, familie, chiar și frici a făcut din aceste zile o nouă experiență.

Având această obsesie cu hainele, eu am avut luxul de a mă juca cu hainele, ceea ce un designer face rar acest lucru. Fiți în siguranță! Fiți bine! Aveți grijă!”, a spus Wang, conform Bazaar.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 10 sept., 14:46
FOTO
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat