Închide meniul
Foto

Ce face cea mai cunoscută amantă din România în zorii dimineții. Decizia neașteptată luată de vedetă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2022, 18:57

Vica Blochina, pe stradă

Vica Blochina e poreclită cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, pe stradă / Instagram Vica Blochina

  • Ce face cea mai cunoscută amantă din România în zorii dimineții
  • Decizia neașteptată luată de vedetă

Cea mai cunoscută amantă din România și-a făcut un nou obicei în zorii dimineții. Vica Blochina a decis să treacă la un stil de viață sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina face orice ca să se mențină în formă, deși a trecut de multă vreme de 40 de ani. Dacă la operațiile estetice a apelat în atâtea rânduri, fosta amanta a lui Victor Pițurcă s-a decis să treacă la metodele tradiționale.

Cea mai cunoscută amantă din România are nou obicei în zorii dimineții

La îndemnul antrenorului personal, diva s-a trezit de dimineață și a ieșit la alergat. Și-a pus pe ea colanții de sport, șapca care să o ferească de soare și cele mai bune încălțări pentru jogging.

Reclamă

Vica a împărtășit cu fanii pe InstaStory câteva momente din sesiunea de alergat. Vedeta a ținut să-i amintească antrenorului personal că este o elevă silitoare: „Mereu te ascult”, a scris Vica.

Instagram Vica Blochina
Instagram Vica Blochina
Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan.

Reclamă

Vica Blochina și-a făcut mai multe operații estetice

Tot mai multe femei din România apelează la operațiile estetice. Vica Blochina nu face excepție. Intervențiile chirurgicale au transformat-o total pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară, conform click.ro.

Într-o altă postare pe Instagram, un fan a umilit-o pe Vica, după ce vedeta a postat o fotografie cu chipui ei. „Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?„,

Reclamă 4 / 0/3

Vica s-a luptat cu boala secolului 21

Vica Blochina, s-a luptat cu boala secolului 21, depresia, timp de șase luni. Femeia a vorbit despre suferința trăită din cauza relației extra-conjugale cu Victor Pițurcă.

”Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin.

Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru.

N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a spus Blochina, citată de ego.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician
Diverse • 20 feb., 14:54
FOTO
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician! Patru intervenţii în mai puţin de o săptămână