Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21: „M-am dus la biserică, am ținut și post negru!”

Antena Sport Publicat: 31 august 2022, 13:32

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21: „M-am dus la biserică, am ținut și post negru!”

Cea mai cunoscută amantă din România, sătur pasional cu un bărbat celebru

Vica Blochina, apariție spectaculoasă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, s-a luptat cu boala secolului 21, depresia, timp de șase luni. Femeia care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși acesta era căsătorit, a vorbit despre suferința trăită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21

Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru.

N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a spus Blochina, citată de ego.ro.

Ce a putut face cea mai cunoscută amantă din România

Femeia care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă a tot apelat la operațiile estetice. „Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificle, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face„, a recunoscut Vica. Ea a apelat și la injectări cu acid hialuronic și botox, iar reacția fanilor de pe rețelele sociale nu a fost tocmai pe placul ei.

Reclamă
Reclamă

„Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?„, a fost întrebată Vica Blochina, pe reţelele sociale, la una dintre pozele postate. Vedeta nu a părut totuși a fi afectată de comentariile umilitoare primite de la urmăritorii ei.

Vica încearcă să se mențină în formă și fără a apela la medicii esteticieni. În ultima perioadă a postat mai multe clipuri în care aleargă în centrul Bucureștiului. Parcul Carol este alegerea ei cea mai frecventă. Mai mult, Vica nu ține temperaturile ridicate şi este dispusă să facă orice sacrificiu.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și