Închide meniul
Foto

„Ce face e de neiertat. Oribil!”. Laurenţiu Reghecampf nu are linişte nici în Azerbaidjan! Motivul pentru care a fost făcut praf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 15:37

„Ce face e de neiertat. Oribil!”. Laurenţiu Reghecampf nu are linişte nici în Azerbaidjan! Motivul pentru care a fost făcut praf

Laurenţiu Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf nu are linişte nici în Azerbaidjan. Antrenorul lui Neftchi Baku încearcă să stea departe de problemele pe care le are în procesul de divorţ cu Anamaria Prodan. Scandalul din familia lui a depăşit însă graniţele ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” locuieşte acum alături de iubita lui, Corina Caciuc, care i-a şi dăruit un băieţel. Tehnicianul de 47 de ani este „topit” după cel de-al treilea său copil, Liam Reghecampf. A postat o nouă imagine cu micuţul pe contul său de Instagram, dar nu toate comentariile primite au fost pe placul său.

Laurenţiu Reghecampf nu are linişte nici în Azerbaidjan

Laurenţiu Reghecampf a fost arătat cu degetul din cauza relaţiei în care ar fi acum cu băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan, Bebeto. Lovitura a fost cu atât mai mare cu cât reproşurile le-a primit la o imagine cu fiul său cel mic.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

„Copilul nu are nici o vina, ce face tatăl este de neiertat…3 copii cu 3 femei, serios? Oribil”, a fost mesajul primit de la un urmăritor.

„Înțeleg, acesta este micuț și merită toată atenția, dar ce ne facem cu cel de-al doilea, care plânge în pernă fiindca la părăsit tatăl lui de la vârsta de 11-12 ani… Și primul a avut aceeași soartă”, a mai primit un mesaj Reghecampf.

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

În vară, Anamaria Prodan îl va pune pe Bebeto să decidă unde vrea să trăiască în continuare. Băiatul de 14 ani are de ales în între SUA și Dubai. Impresara de jucători vrea ca fiul ei să-și decidă singur viitorul.

”Noi oricum suntem între țări, dar totul depinde de cel mic. Probabil, din vară, Bebe va alege unde vrea să meargă, ori în Dubai, ori în America. Eu trăiesc pentru ei, pentru copii, așa că ei decid ce e mai bine pentru viitorul lor”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și