Închide meniul
Foto

La ce este suspus fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, după ce tatăl său a plecat cu amanta: „Totul depinde de el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2022, 19:27

La ce este suspus fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, după ce tatăl său a plecat cu amanta: „Totul depinde de el!”

Anamaria Prodan, apel vehement după derapajul înfiorător al fiului lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, Bebeto, este supus cele mai importante decizii din viața lui. La vară, va trebui să aleagă unde își continuă educația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bebeto” a rămas singurul „bărbat” din familia Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf s-a cuplat cu Corina Caciuc. Reghe este în prezent în Azerbaidjan, unde își crește fiul pe care i l-a dăruit amanta, Liam.

La ce este suspus fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, Bebeto

În vară, Anamaria Prodan îl va pune pe Bebeto să decidă unde vrea să trăiască în continuare. Băiatul de 14 ani are de ales în între SUA și Dubai. Impresara de jucători vrea ca fiul ei să-și decidă singur viitorul.

”Noi oricum suntem între țări, dar totul depinde de cel mic. Probabil, din vară, Bebe va alege unde vrea să meargă, ori în Dubai, ori în America. Eu trăiesc pentru ei, pentru copii, așa că ei decid ce e mai bine pentru viitorul lor”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Bebeto trece prin clipe grele. Asta după ce a văzut felul în care s-au bătut părţinţii săi. Băiatul de 14 ani nu a ajuns la botezul micuţului Liam, din cauza scandalului uriaş dintre părinţii săi. Bebeto a fost chiar speriat de imaginile care au fost făcute publice.

Reclamă

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Azerbaidjan alături de amanta sa, Corina Caciuc, și băiețelul lor în vârstă de câteva luni, Liam. Anamaria Prodan își petrece majoritatea timpului în Dubai. Bebeto a rămas în România.

Laurențiu Reghecampf, umilit de ziua propriului copil

Laurențiu Reghecampf a fost umilit de ziua lui Bebeto. Fiul antrenorului și al Anamariei Prodan a împlinit 14 ani. Reghe e acuzat că și-a abandonat băiatul de când e în relatie cu amanta Corina Caciuc.

Antrenorul lui Neftchi Baku l-a sărbătorit pe Bebeto. Antrenorul a postat mai multe fotografii alături de fiul său și un mesaj emoționant: „La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult”. Doar că Reghe a fost umilit în secțiunea de comentarii.

Unul dintre urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf l-a desființat pe celebrul antrenor.

Dacă îl iubeai nu îl lăsai cu ochii în soare ca pe nu știu cine. Petece-ți timpul cu fiul tău că o să ajungi să-l pierzi și să o să vezi că o să-ți pară rău!”, e comentariul primit de Laurențiu Reghecampf pe pagina de Instagram.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și