Închide meniul
Foto

Ce face Gigi Becali în fiecare zi: „E o bucurie mai mare decât un milion de euro!”. Dezvăluiri fabuloase ale patronului lui FCSB

Reclamă

Publicat: 1 mai 2022, 19:44

Ce face Gigi Becali în fiecare zi: „E o bucurie mai mare decât un milion de euro!”. Dezvăluiri fabuloase ale patronului lui FCSB

Gigi Becali are un obicei surprinzător în fiecare zi. Patronul lui FCSB are 150 de oi

Hepta

Gigi Becali continuă să declare că fotbalul nu este marea sa pasiune. Patronul lui FCSB se mândreşte cu cele 150 de oi pe care le are şi a anunţat că nu trece zi în care să nu stă lânge ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nici măcar câştigarea unui milion de euro nu i-ar aduce o bucurie mai mare decât cea de a privi oile cum pasc. Omul de afaceri a făcut dezvăluiri amuzante.

Care este marea bucurie a lui Gigi Becali. Are 150 de oi

Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm. Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este.

Bucuria numai în Hristos este. Și bucuria în Adevăr și când văd lucrurile lui Hristos. Cel ce citește în scripturi și studiază zidirea și nu ajunge la înălțimea ziditorului e în afara firii. Păi dacă nu iubești și nu ajungi la înălțimea lui Dumnezeu când mă uit la oi mă gândesc la Hristos, mă uit la pomii mei, că am pomi roditori, am muncit să-i cresc că a fost zero grade și dacă dă brumă pe ei și am pus folie. Mă uit la pomi, mă gândesc la Hristos și-i dau slavă„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Cristi Borcea a oferit detalii despre sumele uriașe pe care le are în conturi Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României ar fi depășit o bornă uluitoare.

Reclamă

Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea la finalul anului trecut.

Părintele Pimen, noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Părintele Pimen, de la Muntele Athos, a făcut noi dezvăluiri despre Gigi Becali. Acesta a vorbit despre momentele în care Gigi Becali se ascunde de ochii lumii şi începe să plângă.

Părintele Pimen Vlad a spus că Gigi Becali s-a schimbat după ce a scăpat de închisoare. Mai mult, Becali i-a spus preotului şi de ce dezvăluie foarte multe acte de caritate în intervenţiile publice pe care le are. Patronul FCSB nu o face pentru imaginea, ci pentru ai îndemna şi pe ceilalţi oameni cu bani să îi ajute pe cei nevoiaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Banii spală păcatele dacă este și pocăință. La domnul Becali a început milostenia, adică a început să îi pară rău pentru păcate și a început milostenia. Dumnezeu acoperă tot prin milostenia lui.

A venit o dată și a dormit aici, după ce a trecut închisoarea, după câțiva ani și l-am întrebat cum privește lucrurile pentru că am văzut o schimbare mare în comparație cum era înainte, mai ales perioada de închisoare pe care o trecuse, era schimbat total, nu mai era omul acela.

L-am întrebat cum privește lucrul ăsta, că totuși le face publice, și mi-a zis: «Eu privesc prin alt scop. Sunt mulți ca mine, când spun mulți, sunt mulți, care au făcut bani, care fac în continuare. Dacă fac publice lucrurile astea poate încep și ei să urmeze exemplul». Adică… Pe omul ăla îl știm, a făcut ce a făcut, dar uite ce face acum. A zis că încearcă prin felul ăsta. A zis: «Nu pot să-i ajut pe toți, pe unii îi alung, dar de multe ori îmi e milă de ei, dar mă duc după colț și plâng pentru ei. Doamne, vezi că nu pot să îi ajut pe toți»„, a spus Părintele Pimen Vlad în podcastul „Fain şi simplu”, al lu Mihai Morar.

Imagini uluitoare cu locul în care Gigi Becali se va călugări

Gigi Becali își pune în practică dorința de a se retrage din viața publică. Patronul lui FCSB a anunțat că se va călugări de îndată ce toate fiicele lui se vor căsători. Până atunci, își construiește un adevărat oraș monahal în apropierea Băilor Olănești, în stațiunea izvoarelor de aur din Munții Căpățânii.

Omul de afaceri a cumpărat 30 de hectare în satul Comanca și vrea să facă în România ceea ce a văzut la muntele Athos, acolo unde se ducea an de an să se roage. Și-a dus deja o turmă de 300 de oi și a dat indicații precise.

Jurnaliștii de la antena3.ro au fost în locația de suflet a lui Gigi Becali. În drumul spre mănăstirea de lemn construită acolo și-a făcut apariția un indicator uluitor. Pe acesta este semnalizată Mănăstirea „Naşterea Prorocului Ioan Botezătorul”, dar este scris și mesajul: „Nu permite intrarea femeilor!„. Finanțatorul vicecampioanei României a venit cu detalii.

O să fie cinci biserici într-un loc, sunt 30 de hectare. O unitate de călugări… adică o să fie un oraș monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbați călugări și într-o altă parte numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei!„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Patronul lui FCSB construiește și o mănăstire de maici, la 7 kilometri distanță de cea adresată bărbaților. Deși n-au voie în Mănăstire, Gigi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și