Închide meniul
Foto

„Ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?”. Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf din cauza amantelor: „Am crescut să fiu proasta dintre deştepţi!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 21:45

Reclamă
„Ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?”. Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf din cauza amantelor: „Am crescut să fiu proasta dintre deştepţi!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Reghecampf a şi făcut o şedinţă foto cu amanta lui, care este însărcinată şi va urma să nască la începutul lunii mai. Anamaria Prodan a evitat să creadă până în ultimul moment că ar fi înşelată de soţul ei, chiar dacă a fost avertizată chiar şi de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a vorbit despre amantele lui Laurenţiu Reghecampf

Vedeta tocmai a ieşit din nou la atac. „Am vorbit despre fotbal, transferuri, dar și despre divorțul controversat prin care trece„, a transmis Codin Maticiuc, care a făcut un podcast cu Anamaria Prodan.

Aşa am crescut, să fiu proasta dintre deştepţi, niciodată deşteapta dintre proşti. Ce e asta? El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) de opt ani îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon… păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?„, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anul trecut au apărut informaţii că Reghecampf ar fi avut escapade în Delta Dunării şi Grecia.

Ce urare le-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și amantei

În prima zi din 2022, Anamaria Prodan a „taxat-o” pe Corina Caciuc, cea care este originară din Deva. Nici pe soțul ei nu l-a iertat și i-a amintit chiar și de problemele cu care se confruntă la echipa de club.

Reclamă

Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză.

Ce sa facem? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Scene ireale dezvăluite de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit un episod incredibil care i-a avut protagonişti pe fiul său şi Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan spune că Laurenţiu Reghecampf Jr. l-a găsit pe tatăl său ascuns în casa amantei sale, Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil.

Să plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit„, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și