Închide meniul
Foto

Scene ireale dezvăluite de Anamaria Prodan cu Laurenţiu Reghecampf ascuns în casa amantei Corina Caciuc: „Copilul să te găsească acolo şi să fii umilit de amantă! E jenant şi cumplit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 12:10 / Actualizat: 26 decembrie 2021, 15:32

Scene ireale dezvăluite de Anamaria Prodan cu Laurenţiu Reghecampf ascuns în casa amantei Corina Caciuc: „Copilul să te găsească acolo şi să fii umilit de amantă! E jenant şi cumplit!”

Laurenţiu Reghecampf, umilit

Colaj Instagram

Scene ireale în familia Reghecampf-Prodan. Anamaria Prodan a dezvăluit că fiul său l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf ascuns în casa amantei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, găsit de fiul său în casa amantei

„Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil.

Să plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit„, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan anunță că are imagini cu Laurențiu Reghecampf și alte amante

Anamaria Prodan a avut o reacție virulentă după ce a primit fotografii mai vechi cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa, Corina Caciuc, într-o vacanță de lux în Dubai. Mai mult, Anamaria Prodan spune că are și alte fotografii cu soțul său în ipostaze jenante.

Anamaria Prodan a mai spus că a primit imagini cu Laurețiu Reghecampf alături de alte amante. Anamaria Prodan ar fi primit, chiar înainte de Crăciun, imagini cu soțul ei și Corina Caciuc din Dubai, de la finalul anului 2020.

Reclamă

Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri. El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit.

Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani. Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, acuzaţii scandaloase la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Lauren’iu Reghecampf şi a amantei sale, Corina Caciuc. Anamaria Prodan îşi acuză soţul că şi-a bajocorit familia.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit şi un dialog uluitor în care Reghecampf îi spunea fiului său că nu are amantă.

Copilul lui suferă din cauza faptului că îl ignoră sistematic de luni și luni de zile și pe care l-a mințit ani de zile că “nu există la tati amante sau femei„, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și