Închide meniul
Foto

„Ce frumoasă esti!” Fiica Anamariei Prodan, o nouă apariţie răvăşitoare: „Ce buze superbe!”

Publicat: 11 februarie 2023, 18:50 / Actualizat: 24 iulie 2023, 17:18

Reclamă
„Ce frumoasă esti!” Fiica Anamariei Prodan, o nouă apariţie răvăşitoare: „Ce buze superbe!”

Sarah Dumitrescu, o nou[ apariţie răvăşitoare

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Captură Youtube

Sarah Dumitrescu, fiica ce a mică a Anamariei Prodan, o nouă apariţie răvăşitoare, iar fanii sunt în delir. Chiar dacă postează imagini de pe plajă sau de la munte, Sarah este copleşită cu complimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima imagine postată de fiica cea mică a Anamariei Prodan este de la munte. Fanii au reacţionat imediat şi au copleşit-o cu mesaje măgulitoare.

Fiica Anamariei Prodan, o nouă apariţie răvăşitoare

Ce frumoasă eşti” sau „Ce buze superbe” sunt câteva dintre mesajele pline de admiraţie. Un fan şi-a permis chiar să facă o glumă cu Sarah Dumitrescu. „Pune mâna pe lopată„, a scris acesta când a văzut imaginea cu fiica cea mică a Anamarie Prodan la munte. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness! Fiica Anamariei Prodan are un corp de invidiat

Sarah Dumitrescu a făcut senzație în sala de fitness! Fiica Anamariei Prodan o moștenește pe mama ei la calitățile fizice. Tânăra de 23 de ani are un corp de invidiat care întoarce toate privirile.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a postat pe Instagram mai multe fotografii de la ultimul antrenament din sala de forță. Fanii au savurat imaginile cu fiica Anamariei Prodan. Tânăra baschetbalistă se antrenează din greu pentru visul ei.

Sarah Dumitrescu moștenește de la mama sa, impresara Anamaria Prodan, ambiția și o urmează pe aceasta în ceea ce privește aparițiile incendiare din mediul online. Nu este prima apariție fără cusur a tinerei.

Sarah este deseori văzută în compania mamei sale și a crescut în lumina reflectoarelor, devenind un model de urmat pentru multe tinere. Este fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan și studiază în America. Aceasta seamănă foarte bine cu mama ei, care îi este alături necondiționat.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și