Închide meniul
Foto

„Ce frumuseţe!” Diana Bulimar, imagini extrem de provocatoare în costum de baie. Fosta gimnastă a fost asaltată cu mesaje

Publicat: 4 septembrie 2024, 12:57

Reclamă
„Ce frumuseţe!” Diana Bulimar, imagini extrem de provocatoare în costum de baie. Fosta gimnastă a fost asaltată cu mesaje

Diana Bulimar, imagini extrem de provocatoare în costum de baie

Diana Bulimar / Instagram

Diana Bulimar a postat, pe reţelele sociale, imagini extrem de provocatoare în costum de baie. Medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) face show după retragerea din activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta gimnastă, care a obţinut rezultate uriaşe pentru România, este activă pe contul este de Instagram, acolo unde are aproape 150.000 de urmăritori.

Diana Bulimar, imagini extrem de provocatoare în costum de baie

„Didi”, care a împlinit 29 de ani în urmă cu două săptămâni, a postat mai multe imagini în care apare în costul de baie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Bulimar nu vrea să renunţe la vară şi a avut o reacţie savuroasă. „34 august este o stare de spirit„, a fost descrierea unui clip la care fanii s-au grăbit să îi comenteze.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Di🦁 (@bulimardianaofficial)

Reclamă
Reclamă

Ce frumuseţe!„, „Eşti o femeie foarte frumoasă„, „Foarte sexy și atrăgătoare” au fost numai câteva dintre mesajele primite de fosta campioană din România.

În luna iunie, Diana Bulimar a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu care este într-o relaţie de trei ani. Radu Dumitrache, care este fotograf, i-a oferit inelul de logodnă.

Eu și Radu ne-am întânit într-o tabără de fotografie, în care el venise pentru a filma un fel de minidocumentar cu ce s-a întâmplat acolo, eu, pe partea cealaltă, am venit pentru a învăța, a fi nouă în toată această aventură. Cumva el nu și-ar fi permis să vorbească cu mine. S-a întâmplat o drumeție de 14 km pe munți.

Reclamă

El fiind fotograf, căra o blendă, care este un cerculeț așa și când îl desfaci se face foarte mare. Și am înțeles un km, 2, 3, dar tot îi bălăngănea chestia aia de geantă și nu înțelegeam. Așa m-am băgat în seamă cu el. De ce cari chestia aia? Crezi că la munte acolo, la 1500 m, o să facem poze cu blendă? Pe bune? Și de acolo a început tot”, a declarat Diana Bulimar pentru Impact.

Diana Bulimar a participat alături de Larisa Iordache la America Express, reality show-ul de pe Antena 1.

Diana Bulimar nu mai scapă de probleme

De ce te-ai lăsat de gimnastică?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Diana Bulimar pe contul ei oficial de Instagram. Răspunsul ei a venit imediat.

Clar cele 6 operații m-au încurcat. Dar, vorbind serios acum, este un mediu în care tut te schimbi, dar sistemul nu. Încerci să le explici oamenilor de lângă tine că îți dorești să ai o viață și în afara sportului, nu să stai cantonat 24/7 la vârsta de 23 de ani și că le poți îmbina, la fel cum jumătate de glob o face.

Am ajuns într-un punct în care, după 18 ani de gimnastică, trebuia să mă cert zilnic pentru a-mi putea exprima părerea care nu era acceptată. Deci un cumul de toate”, a reacționat Bulimar.

Fosta medaliată olimpică încă nu a scăpat de problemele medicale. A dezvăluit că mai are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Da (n.r. dacă mai are probleme cu piciorul). Ar trebui să mai am o operație la genunchiul stâng, pe care o tot amân pentru că sunt o fricoasă„, a precizat fosta gimnastă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:59

Gigi Becali renunţă la Andrei Vlad! Echipa care insistă pentru „Messi al portarilor” de la FCSB

14:50

VIDEOAryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024
Citește și