Închide meniul

Prima eliminare de la America Express: Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția. Cea de-a opta ediție a reality show-ului, lider de audiență

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2023, 13:21

Prima eliminare de la America Express: Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția. Cea de-a opta ediție a reality show-ului, lider de audiență

Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate de la America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția / Antena 1

  • Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate de la America Express
  • Cea de-a opta ediție a reality show-ului, lider de audiență

Ediția America Express – Drumul aurului care a încheiat cea de-a doua etapă a reality show-ului s-a situat pe primul loc în preferințele publicului român de pe tronsonul comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Astfel, emisiunea a condus topul audiențelor cu o medie de 8.1 puncte de rating și 26.1% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.5 puncte de rating și 21% cota de piață. Difuzată în intervalul 20:25 – 00:01, cea de-a opta ediție America Express a adunat în minutul de aur de la 22:15 peste 1,5 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril. ”Ne sperie faptul că ne place să mergem la cursa pentru ultima șansă și ne place s-o câștigăm”, a declarat Jean cu umor. Pe locul doi s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. ”A fost un mic miracol mexican. Pentru noi e un motiv de mândrie faptul că am trecut cu bine prin această experiență de care ne-a fost frică”, a spus Ovidiu Buta.

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării. ”Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!”, a spus Larisa. ”Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!”, a adăugat Diana.

Reclamă

Cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă la Antena 1! Cursa le va aduce concurenților misiuni construite în jurul unora dintre cele mai mari personalități ale Mexicului, fie că e vorba de artiști sau revoluționari care au schimbat destinul țării. Iar miza următorului Joker din competiție va încinge mult spiritele, în ediția America Express de duminică, de la ora 20:00 – prima din cea de-a treia etapă a întrecerii, care va continua lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”