Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, la capătul puterilor: „Divorțezi de Ilie Năstase?”. Anunțul făcut după ultimele scandaluri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 17:28

Ioana Năstase, la capătul puterilor: „Divorțezi de Ilie Năstase?”. Anunțul făcut după ultimele scandaluri

Ilie Năstase şi Ioana Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / AS.ro

Ioana Năstase a ajuns la capătul puterilor după ultimele scandaluri apărute în jurul căsniciei sale cu fostul lider ATP, Ilie Năstase. Soția lui „Nasty” a rupt tăcerea după zvonurile conform cărora ar vrea să divorțeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a făcut lumină în privința căsniciei sale cu Ilie Năstase, după momentele tensionate din ultima vreme.

Ioana Năstase, la capătul puterilor: „Divorțezi de Ilie Năstase?”. Ce a răspuns

Recent, cei doi s-au certat în public după ce un bărbat necunoscut a venit la „Nasty” și s-a dat dreptul fiul său. Problemele cu individul respectiv au venit la scurt timp după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a avut un schimb acid de replici cu Ioana, pe motivul relației pe care tânăra o are cu tatăl său.

În urma celor două scandaluri, tot mai multă lume a început să își pună semne de întrebare în legătură cu căsnicia celor doi. Acum, superba femeie de 46 de ani (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a rupt tăcerea și a asigurat că nu se pune problema unui divorț, chiar dacă simte că a obosit în încercarea de a-l apăra pe Ilie:

„Nu (n.r. – nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. – un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț.

Reclamă

Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea: <Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!>. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui’

El are copiii lui și nu mai e nevoie de alții, așa consider eu, mai ales dacă apar așa, peste noapte. Și eu aș vrea să fiu fiica nu știu cui. El are o familie și sper să înțeleagă acest lucru, să selecteze oamenii.

Nu știu dacă el a înțeles că eu simt întotdeauna. Datorită credinței și datorită faptului că am trăit frumos și curat, chiar simt oamenii. Altfel nu aș interveni. Eu stau în banca mea”, a declarat Ioana Năstase, potrivit viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Charlotte Năstase, replică acidă pentru Ioana Năstase

Familia lui Ilie Năstase este zguduită de un nou scandal. Fiica lui „Nasty”, Charlotte Năstase, a venit cu o replică dură pentru Ioana, soţia fostului lider ATP.

Luna aceasta, Charlotte a lansat acuzaţii dure pentru tatăl său, pe care spune că nu l-a mai văzut de 14 ani. Acesta a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase. Cu ceva timp în urmă, Charlotte şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Actuala soție a lui „Nasty” a replicat şi a anunțat că Charlotte a primit 400.000 de euro de la tatăl ei pentru școală. Mai mult, fostul mare campion ar fi avut grijă de ea ca și de ceilalți copii, oferindu-i lunar sume importante de bani.

Charlotte o contrazice pe Ioana şi i-a transmis un mesaj acid. „Hei, Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul lui „Nasty”

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui, după ce un bărbat necunoscut ar fi susţinut că este fiul fostului campion din tenis.

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Reclamă

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a „tunat” Ioana Năstase.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și