Închide meniul

Ce i-a făcut Ion Ion Ţiriac tatălui său. Magnatul a recunoscut totul: „Aşa s-a întâmplat, pe cuvântul meu de onoare”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 21:06

Reclamă

Poveste mai puţin ştiută cu magnatul Ion Ţiriac şi fiul său Ion Ion, iubitul jucătoarei de tenis, Sorana Cârstea. Chiar miliardarul s-a decis să facă public totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a făcut Ion Ion Ţiriac tatălui său

Magnatul Ion Ţiriac are o colecţie fabuloasă de maşini. Parcul auto al milionarului a suferit însă acum câţiva ani o mare pierdere. Chiar Ion Ţiriac s-a decis să spună ce i-a făcut propriul său fiu, la fel de pasionat de bolizi ca tatăl său celebru.

În urmă cu peste 30 de ani, pe vremea când iubitul Soranei Cîrstea avea doar 15 ani, Ion Țiriac l-a pus să-și aleagă o mașină pe care urma să o primească la 35 de ani. Se pare că a fost o promisiune foarte importantă pentru Țiriac Jr., care nu a uitat de promisiunea tatălui său.

„Feciorului meu, când a avut 15 ani, vorbesc serios, îi zic: ‘Bă, ia și tu una, dă-le dracu! Care vrei tu!’ Zice: ‘Asta!’. ‘Bun, când oi avea 35 de ani, vii la mine și o iei!’. Pe cuvântul meu de onoare, în ziua de 22 septembrie 2011, a venit și spune: ‘Cheile!’. Care chei, mă, ce chei? ‘Cheile!’ Și mi-a luat-o! Dar sunt obișnuit cu treburile astea, cu luatul! Cu datul e mai greu!”, a povestit Ion Țiriac.

Pandemia l-a lovit şi pe Ion Ţiriac

Și Ion Țiriac are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei mai bogaţi român a luat o decizie radicală. Una dintre primele soluții de tăiere a costurilor a lovit turneul de la Madrid, competiţie deținută de Ion Țiriac.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul jucător spaniol Feliciano Lopez, directorul turneului, a explicat că din cauza pandemiei, sponsorii își vor retrage o parte din finanțare. Nici Ion Țiriac nu va mai putea să asigure sumele investite până acum în acest turneu.

La edițiile de până acum, acestea s-au ridicat în jurul sumei de 7 milioane de euro, atât în proba masculină, cât și în cea feminină. „Companiile şi sponsorii ar putea fi nevoiţi să concedieze angajaţii.

Asta se întâmplă peste tot în lume, aşa că primul lucru pe care ei îl taie este sponsorizarea, iar acest lucru va afecta masiv tenisul. Jucătorii trebuie să înţeleagă că va fi o reducere semnificativă a premiilor. Văd acum scenariul în care turneele vor supraviețui așa”, a spus Feliciano Lopez.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și