Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea, în cea mai bună formă din ultimii ani. „Relaţia cu Ion Ion Ţiriac o ajută. Are acces la absolut tot ce doreşte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2021, 12:08

Sorana Cîrstea, în cea mai bună formă din ultimii ani. „Relaţia cu Ion Ion Ţiriac o ajută. Are acces la absolut tot ce doreşte”

Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, în cea mai bună formă din ultimii ani

„Cel mai important cred că este relația de prietenie, relația sentimentală cu Ion Ion Țiriac. Cred că i-a dat multă liniște, a ajutat-o să scape de presiune, de multe gânduri. Să ai un om ca Ion lângă tine… nu văd ce probleme n-ar putea să rezolve, în afara unei boli sau ceva de genul ăsta. Are acces la absolut tot ce dorește, atât ca tenis, cât și ca orice informație. Mergând mai departe, antrenorul Cruciat cunoaște bine meseria, a avut răbdare să stea lângă ea, deși au fost acele discuții la turnee, unde au comentat puțin fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, în cea mai bună formă din ultimii ani

Întoarcerea lui Teo Cercel e iarăși un lucru pozitiv. Ea a mai lucrat cu Teo, când eu lucram cu Simona. Au fost niște schimbări succesive și a revenit la echipa pe care și-o dorea. Un alt aspect important este schimbarea rachetei, care îi vine foarte bine jocului ei.

În meciul de ieri, a început să folosească foarte mult reverul în lung de linie, o chestie pe care ea n-o folosea, spre deosebire de Simona. Ieri, a câștigat punctele foarte importante așa. Ajută foarte mult fetele care știu să o pună în practică.

A trecut după accidentarea de acum patru ani, a început să joace. Viața privată a intrat într-o fază de liniște, de încredere, iar tenisul vine dacă își găsește lucrurile importante – jocul, antrenorul, stabilitatea”, a spus Firicel Tomai, la Digi Sport.

Sorana Cîrstea, performanţe spectaculoase în 2021

Sorana Cîrstea are un an excepţional. A câştigat titlul la Istanbul şi a ajuns până în finală la Strasbourg. Deşi a ajuns în optimile de finală al Roland Garros, Sorana Cîrstea e de părere că zgura nu este suprafaţa sa preferată.

Reclamă

Nu am fost foarte fericită când a trebuit să revin pe zgură, pentru că simțeam că joc destul de bine pe finalul sezonului de hard. Abia găsisem ritmul pe hard și a trebuit să schimb, dar am avut aceeași mentalitate și cred că m-a luat puțin prin surprindere. Nu mă așteptam să iasă așa bine. La primul turneu am câștigat la Istanbul, la Madrid m-am accidentat, nu-l iau în calcul, la al doilea am ajuns până în finală. Iar aici joc destul de bine. În continuare, n-aș spune că zgura e suprafața mea favorită, dar savurez momentul.

Aveam o mentalitate diferită atunci (n.r – la Roland Garros 2009). În tenis trebuie să ai o memorie scurtă. Dacă te gândești prea mult la trecut sau viitor, vei avea frustrări. Dacă mă întrebai acum 12 ani dacă voi juca la vârsta această, aș fi spus nu, cu siguranță. Sunt sănătoasă, mă bucur de tenis și cred că joc la cel mai bun nivel. Sunt foarte matură și nu mă las dusă de val. Acum, savurez momentul mult mai mult față de acum 12 ani„, a spus Sorana Cîrstea într-un dialog avut în podcast-ul No Challenges Remaining cu Ben Rothenberg.

Sorana Cîrstea are un an excepţional. Ea a câştigat titlul la Istanbul şi a ajuns până în finală la Strasbourg. Pentru accederea în optimi, Sorana va primi 170.000 de euro. În total, Cîrstea a strâns 6 milioane de euro din tenis de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și