Închide meniul
Foto

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

Publicat: 24 mai 2024, 9:11

Reclamă
Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit!

Teodora Stoica şi tatăl ei, Mihai Stoica / Instagram

Teodora Stoica a mărturisit ce discuţie a avut cu tatăl ei despre tânărul cu care s-a întâlnit o singură dată. Iată ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora a dezvăluit că obişnuieşte să îşi ducă prietenii să îi cunoască părinţii chiar dacă nu are o relaţie de multă vreme. În acest caz, ea a spus că nu se va mai întâmpla nimic cu băiatul respectiv.

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

M-am văzut săptămâna trecută cu un băiat și i-am povestit. Mi-a spus că nu îl cunoaște… (n.r.: face referire la tatăl său). I-am explicat că ne-am văzut o dată, nu are cum să îl cunoască. După, i-am povestit mamei și mi-a spus: ‘Păi dacă așa l-ai obișnuit’. Uneori strică prea multă prietenie. Legat de faptul că așa i-am obișnuit, când ieșeam cu cineva, chiar dacă nu era serios, îl aduceam să îi cunoască. Mai erau și meciuri și atunci când vorbești cu cineva, automat îl inviți… Îl vedea tata”, a declarat Teodora Stoica pentru spynews.ro.

Nu s-a întâmplat nimic cu băiatul de săptămâna trecută, nu se știe dacă ne vom vedea în continuare… Sigur nu”, a concluzionat Teodora Stoica.

Teodora Stoica a dezvăluit că, în general, Mihai Stoica nu are lucruri bune de spus despre băieţii pe care ea îi arată tatălui său. „Eu îl implic pe tatăl meu. Îi spun: ‘Uite, vorbesc cu băiatul acesta, cum ți se pare?’ Şi el îmi spune: ‘Groaznic’. În general este de rău, dar uneori este și de bine”, a mai declarat Teodora, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate”

Teodora Stoica a postat imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica. Fiica lui „MM” Stoica a sărbătorit alături de tatăl ei cucerirea titlului de către FCSB.

Teodora Stoica a văzut meciul din lojă, tatăl ei fiind aproape de ea. În finalul partidei care a decis titlul, Teodora Stoica l-a ţinut de mână pe tatăl ei.

Un vis devenit realitate”, a scris Teodora Stoica pe Instagram, în descrierea imaginilor foto şi video de la meciul cu Farul, ce a decis campioana României.

Reclamă

FCSB a învins-o cu 2-1 pe Farul, cucerind primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Deja campioni, „roş-albaştrii” au pierdut următoarele trei meciuri, cu Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Rapid Bucureşti.

La meciul cu CFR Cluj, disputat pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous au primit medaliile de campioni şi trofeul Ligii 1. A urmat o plimbare cu autobuzul deschis în Capitală. Pe Arena Naţională, la meciul de sărbătoare cu CFR Cluj, au fost prezenţi 55.000 de oameni, partida fiind sold-out. A fost sărbătoare după joc, numeroşi fani ai „roş-albaştrilor” ieşind pe străzile Capitalei pentru a celebra alături de fotbalişti primul titlu după o pauză de 9 ani.

FCSB se pregăteşte pentru duelurile din Liga Campionilor. Gigi Becali a stabilit deja obiectivul: vrea ca echipa lui să prindă grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi. Becali a rezolvat şi primele transferuri de Ligă: David Kiki şi Daniel Popa.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și