Închide meniul
Foto

Ce poate face frumoasa Laurette în Franţa, după despărţirea de iubitul cu care urma să se mărite: „Mă simt minunat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2023, 17:42

Ce poate face frumoasa Laurette în Franţa, după despărţirea de iubitul cu care urma să se mărite: „Mă simt minunat!”

Laurette Atindehou s-a mutat în Franța

Laurette Atindehou s-a mutat în Franța / Instagram

S-a aflat ce face frumoasa Laurette în Franţa, după despărţirea de iubitul cu care urma să se mărite. Chiar vedeta de 39 de ani a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei, după despărțirea de fotbalistul Magaye Gueye. Laurette Atindehou s-a mutat temporar la Paris, împreună cu fiica sa, și se gândește serios să rămâne definitiv acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou a trecut recent printr-o dramă amoroasă. Superba mulatră urma să se căsătorească cu Magaye Gueye, fostul jucător de la Dinamo București. În cele din urmă, cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Ce poate face frumoasa Laurette în Franţa, după despărţirea de iubitul cu care urma să se mărite

Laurette, poreclită „prietena de suflet” a lui Ion Țiriac, a trecut repede peste separare, iar acum se bucură de viața din Franța. Vedeta a explicat că se simte minunat la Paris, alături de micuța Serena.

Pe plan profesional, Laurette Atindehou este implicată într-un proiect TV. În plus, ea va începe niște cursuri de masaj și înfrumusețare corporală, la Paris.

„Momentan, locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.

Reclamă

Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”, a spus frumoasa Laurette, citată de ciao.ro.

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, dezvăluiri din intimitate

Recent, Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri din intimitate. Vedeta a vorbit despre bărbatul lângă care ar dori să se trezească în fiecare dimineaţă.

Laurette a fost întrebată cum ar trebui să fie bărbatul perfect din viața ei, iar răspunsul n-a întârziat să apară:

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a spus Laurette Atindehou, pentru sursa citată anterior.

Laurette a vorbit şi despre eşecurile din viaţa amoroasă şi spune că nu are ghinion.

Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea.

Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora„, a mai spus Laurette.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și