Închide meniul
Foto

Ce îi face Cristi Borcea soţiei sale pentru a o face să uite de gelozie. Dezvăluiri din intimitatea familiei făcute de Valentina Pelinel

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2022, 9:30

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea / Instagram

  • Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea
  • Dezvăluiri făcute de fostul fotomodel

S-a aflat ce îi face Cristi Borcea soţiei sale pentru a o face să uite de gelozie. Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a precizat că nu are niciun fel de problemă cu fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea şi Pelinel s-au căsătorit în 2018. Milionarul român are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei şi a trecut deja prin două divorţuri. „Leonidas” a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Ce îi face Cristi Borcea soţiei sale pentru a o face să uite de gelozie

Întrebată dacă este geloasă, fostul fotomodel a făcut dezvăluiri din interiorul familiei. Valentina Pelinel a ţinut să asigure că nu se teme că ar fi înşelată de soţ. Mai mult, a anunţat ce face Cristi Borcea pentru a o face să uite definitiv de trecutul controversat.

Reclamă

Să știi că zice mereu. (n.r. că este o femeie frumoasă, atât în exterior, cât și în interior). E drăguț să zică soțul tău, de la soțul tău vrei apreciere înainte de toate și de la ai tăi. E un bărbat sigur pe el. Mie îmi place asta la un bărbat.

Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată„, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Reclamă

Omul de afaceri a vorbit, anul trecut, despre motivul pentru care a pus capăt primelor două mariaje. Borcea a recunoscut că şi-a găsit liniştea lângă Valentina Pelinel.

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că va funcționa și că acolo rămân toată viața. Dar tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina și cu ea am și rămas. Alături de ea m-am calmat și m-am schimbat foarte mult.

Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că el am fost cel care nu a fost cuminte. Dar ele au știu că nu m-au luat de la bibliotecă, dar n-am știu că divorțez”, a spus Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre o posibilă despărţire de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său. Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”