Închide meniul
Foto

Ce lovitură a primit Anamaria Prodan, parcă de nicăieri! Momentul în care imaginea ei a fost distrusă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 12:45

Ce lovitură a primit Anamaria Prodan, parcă de nicăieri! Momentul în care imaginea ei a fost distrusă

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în cadrul unui eveniment / Instagram

Anamaria Prodan a primit o lovitură neaşteptată din parte celor doi critici de modă, Ovidiu Buta şi Iulia Albu. Chiar dacă ne-a obişnuit cu apariţii extravagante, agentul de jucători nu i-a convins pe cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Buta şi Iulia Albu au analizat ţinuta Anamariei Prodan şi nu au fost mulţumiţi de ce au văzut.

Anamaria Prodan a primit o lovitură neaşteptată

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine.

În cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult. În plus, nu înțeleg chestia asta, dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută”, a spus Ovidiu Buta, potrivit Spynews.

Iulia Albu: Nu este o ținută reușită

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare.

Reclamă

Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice. Eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită”, a spus şi Iulia Albu.

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie

Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut imediat după ce în spaţiul public a apărut informaţia divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Agentul a primit multe mesaje din parte altor femei care au trecut prin situaţii similare.

„De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copiii.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, criticată pentru ultimele apariţii
  • Prodan, avertizată de doi critici de modă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și