Închide meniul
Foto

Ce mănâncă cea mai cunoscută amantă din România la absolut fiecare masă. Câte kilograme a slăbit într-o lună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 9:25

Ce mănâncă cea mai cunoscută amantă din România la absolut fiecare masă. Câte kilograme a slăbit într-o lună

cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina are un copil cu Victor Piţurcă / Instagram

S-a aflat ce mănâncă cea mai cunoscută amantă din România la absolut fiecare masă. Vica Blochina face sacrificii uriaşe pentru a se menţine în formă. Vedeta în vârstă de 47 de ani a apelat la un medic din Statele Unite care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă. Cei doi au împreună şi un copil, pe care îl creşte în apartamentul primit cadou de la fostul selecţioner al României.

Ce mănâncă Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, la absolut fiecare masă

Vica a atras atenţia asupra ei încă din tinereţe, când era dansatoare la clubul Melody. De atunci a făcut mai multe operaţii estetice, dar a apelat şi la un regim strict. A dezvăluit că mănâncă de numai două ori pe zi în încercarea de a fi în cea mai bună formă.

Am trecut prin foarte multe diete, din acelea în timpul cărora trebuia să mănânci multe mese pe zi, și nu aveam niciun fel de rezultat, mai mult decât atât, mă îngrășam. Și atunci am făcut analize.

Am găsit un doctor în State care mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent).

Reclamă

Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…) Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, a declarat Vica Blochina, citată de cancan.ro.

Vedeta a anunţat şi ce alimente consumă. Surprinzător, grăsimile nu lipsesc la nicio masă. Aşa a ajuns să slăbească cinci kilograme într-o singură lună.

Și atunci, mănânc foarte multă grăsime, dar nu grăsime animală neapărat. De exemplu, la o masă pot mânca un somon cu avocado, un shake verde, un suc verde sau o salată verde. Nuci, fructe de pădure ai voie să mănânci și cafea ai voie să bei, dar nu te ții deloc înfometată. (…) Am slăbit, dar eu fac și mult sport, am slăbit 5 kilograme într-o lună”, a mai spus Vica.

Reclamă 4 / 0/3

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite.

Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. Băiatul a ajuns să locuiască şi la tatăl lui. Vica este uluită de modul în care arată tatăl copilului ei.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, spunea în trecut Vica Blochina, conform ciao.ro.

Victor Piţurcă a scăpat de controlul judiciar

Victor Pițurcă a oferit prima reacție după ce a scăpat de controlul judiciar. Tribunalul București a hotărât, pe 8 februarie, ridicarea controlului judiciar plasat asupra fostului selecționer al naționalei României, în dosarul în care este anchetat pentru achiziționarea de măști de protecție neconforme, în perioada pandemiei de Covid-19.

Atât Victor Pițurcă, cât și fiul său, Alexandru Pițurcă, au fost audiați de DNA, apoi plasați sub control judiciar. Fostul selecționer a depus contestație, iar Tribunalul București i-a dat câștig de cauză. În continuare sunt cercetați, sub control judiciar, Alexandru Pițurcă și directorul Romarm, Gabriel Țuțu.

E normal că am câștigat să mi se revoce controlul judiciar. De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură, care cu greu poate apărea într-o societate normală. Dacă am ajuns să fiu vinovat că mi-am împrumutat fiul să facă o afacere, atunci.. Afacere care a fost de la început până la final foarte corectă. Bani curați, taxe plătite la stat! Nimic, dar absolut nimic care să fie incorect.

Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile.

Reclamă

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar”, a spus Victor Pițurcă, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și