Închide meniul
Foto

„M-am convins o dată în plus!” Femeia din Ucraina care a primit 200 de lei de la un român într-o benzinărie, un nou mesaj din locaţia de lux din Bucureşti unde e cazată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2022, 18:12

Yulia Chernitskaya, femeia din Ucraina care a fugit din calea bombelor lui Vladimir Putin, a devenit celebră în România după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din partea unui român. Antrenoare de fitness a transmis un nou mesaj emoţionant românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia Chernitskaya a fugit în calea bombelor şi stă la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucureşti. Yulia a ţinut să le mulţumească încă o dată românilor pentru căldura cu care au primit-o, dar şi pentru generozitate.

Yulia Chernitskaya, un nou mesaj pentru români

M-am convins o dată în plus că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa. Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară”, a scris Yulia Chernitskaya pe reţelele de socializare.

Yulia a izbucnit în plâns când un român i-a oferit 200 de lei

Yulia Chernitskaya a izbucnit în plâns când un român i-a oferit 200 de lei. Totul s-a întâmplat într-o benzinărie, acolo unde un bărbat i-a oferit două bancnote de câte 100 de lei când a observat că maşina pe care conducea avea nevoie de număr de Ucraina.

„Nu mi-am putut stăpâni lacrimile”, a scris Yulia pe contul ei de Facebook. A primit nu mai puţin de 43.000 de aprecieri şi peste 400 de comentarii.

Reclamă

”Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns. Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, vineri, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și