Închide meniul
Foto

Ce mesaj a putut transmite marea iubire a lui Ion Ţiriac. Reacţie uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2023, 18:28

Reclamă
Ce mesaj a putut transmite marea iubire a lui Ion Ţiriac. Reacţie uimitoare

Sophie Ayad este marea iubire a lui Ion Ţiriac

Hepta

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a postat pe reţelele de socializare un mesaj profund. Sophie Ayad, cea care i-a dărit miliardarului român 2 copii, este de o frumuseţe rară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a postat un mesaj profund pe reţelele de socializare. Jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, a trăit 9 ani o poveste de dragoste cu miliardarul român. Nu s-au căsătorit, singura soţie a lui Ţiriac fiind fosta handbalistă Erika Braedt.

Ce mesaj a putut transmite marea iubire a lui Ion Ţiriac

Doi dintre cei trei copii legitimi ai lui Ion Ţiriac sunt cu Sophie Ayad. Karim şi Ioana Ţiriac sunt moştenitorii imperiului financiar creat de al doilea cel mai bogat român.

Omul care nu are nevoie de nimic nu poate fi controlat!„, este citatul scris de Sophie Ayad pe reţelele de socializare.

Reclamă

Apariţie răvăşitoare a femeii care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. Cum s-a afişat Sophie Ayad

Ayad are 53 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Jurnalista tocmai a fost prezentă la un eveniment monden şi s-a fotografiat cu unul dintre cei mai în vogă designeri. A avut-o alături pe britanica Stella McCartney. Mai mult decât atât, a şi purtat o rochie a britanicei.

Unul dintre designerii mei preferați din toate timpurile… și rochia mea favorită (de 20 de ani, vintage), care este făcută de ea„, a postat Sophie pe contul ei de Instagram.

Sophie şi Ion Ţiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații excelente. Sophie Ayad a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostului jucător de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac a surprins: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ion Ţiriac a surprins în momentul în care a fost întrebat despre familia sa. Magnatul a anunţat că l-a depăţit chiar şi pe Cristi Borcea, cel care are 9 copii. Ţiriac spune că are 30 de copii neoficiali. Mai mult, acesta a spus cum le va împărţi averea acestora.

Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa uriaşă. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că fiecare dintre copiii săi va primi o sumă identică.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și