Închide meniul
Foto

Ce meserii și-au ales gemenii lui Cristi Borcea. Cum vor să calce pe urmele tătălui lor celebru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 22:23

Ce meserii și-au ales gemenii lui Cristi Borcea. Cum vor să calce pe urmele tătălui lor celebru

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Angelo şi Melissa, gemenii lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, urmează două meserii prin care speră să-i calce pe urme tatălui lor celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo și Melissa, în vârstă de 19 ani, sunt în prezenți studenți. Ea urmează cursurile unei facultăți de arhitectură, în timp ce el vrea să-și facă carieră în business, precum Cristi Borcea.

Ce meserii și-au ales gemenii lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea e foarte mândră de copiii ei și e sigură că vor ajunge să-l depășească pe tatăl lor.

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil. Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business. Ar vrea să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a spus Mihaela Borcea, conform click.ro.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Dezvăluiri despre fiica cea mare a lui Cristi Borcea, care este de o frumuseţe răpitoare

Valentina Pelinel a dezvăluit că, inclusiv Antonia, care este o adevărată domnişoară şi de o frumuseţe răpitoare, are o relaţie extrem de strânsă cu fraţii şi surorile sale mai mici.

Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat. Când au venit fetițele, am avut grijă ca Milan să se simtă cel puțin la fel de iubit și apreciat. Să nu existe diferențe sau să perceapă vreo schimbare în calitatea timpului și atenției mele, care până la acel moment îi erau acordate doar lui.
Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, Vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu, să înțeleagă ce se întâmplă și de ce.

Ce mă bucură mult este faptul că toți trei se înțeleg foarte bine și cu frații și surorile mai mari din țară, dar și cu cei trei frați din America. În fiecare an, vara, își petrec împreună uneori, chiar și două luni și au dezvoltat o relație strânsă„, a spus Valentina Pelinel pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a înschis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Recomandări
  • Ce meserii și-au ales gemenii lui Cristi Borcea
  • Cum vor să calce pe urmele tătălui lor celebru

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și