Închide meniul

Ce o pune Gigi Becali pe soţia sa să facă în fiecare seară. Dezvăluiri din intimitatea familiei: „La început mă ridicam şi plecam!” Reacţia imediată a Luminiţei Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 12:51

Ce o pune Gigi Becali pe soţia sa să facă în fiecare seară. Dezvăluiri din intimitatea familiei: La început mă ridicam şi plecam!” Reacţia imediată a Luminiţei Becali

Gigi Becali, alături de Luminiţa Becali

Ce i-a cerut omul de afaceri soţiei sale

Nici Gigi Becali nu vorbeşte des despre relaţia pe care o are cu soţia sa. Omul de afaceri a „scăpat” în desele apariţii publice câteva aspecte din intimitatea familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, la un moment dat, Gigi Becali a dezvăluit că i-a cerut soţiei sale să închidă televizorul atunci când vine la masă să ia cina. Omul de afaceri nu suportă să fie televizorul deschis în acel moment. Luminiţa s-a conformat imediat.

Ce o pune Gigi Becali pe soţia sa să facă în fiecare seară

La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, povestea Gigi Becali la Prosport.

Luminiţa Becali, surprinsă într-o postură inedită la cumpărături

Soţia lui Gigi Becali s-a dus cu maşina de 100.000 de euro ca să îşi procure produse pentru grădină. Cea mai cunoscută soţie de milionar din România continuă să fie o prezenţă extrem de discretă. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, Luminiţa Becali nu s-a ferit să se ducă la cumpărături şi să îşi care singură plasele până la portbagajul maşinii. Potrivit playtech.ro, a dat şi de această dată dovadă de o simplitate dezarmantă.

Luminiţa Becali, surprinsă într-o postură inedită la cumpărături

Soţia patronului de la FCSB este neschimbată, chiar dacă Gigi Becali are o avere uriaşă. Ofiţerul de legătură UEFA, Florin Nedelcu, a povestit un moment uluitor din 2006. Luminiţa Becali l-a însoţit pe latifundiarul din Pipera la meciul dintre Real Madrid şi FCSB, din UEFA Champions League.

Reclamă

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și