Închide meniul

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu. Fostul milionar a fost umilit de românul care ia de la stat 11.000 de euro pe lună

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2024, 17:20

Reclamă
Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu. Fostul milionar a fost umilit de românul care ia de la stat 11.000 de euro pe lună

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu e un aspect care a fost dezvăluit de directorul centrului din Ghermănești, Ion Cassian. La azil, fostul milionar are încă detorii, dar Cassian nu se gândeşte să-l dea afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui’

Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a spus Cassian, citat de viva.ro.

Şederea în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, costă 7.000 de lei lunar.

Reclamă

Irinel Columbeanu, umilit de Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a dezvăluit care a fost greşeala uriaşă făcută de Columbeanu. Chiar dacă a avut o avere fabuloasă, în prezent nu are bani nici pentru a plăti, lunar, azilul. Irinel Columbeanu a fost criticat în termeni duri pentru că a ajuns la mila lui Gigi Becali, la finalul lui 2023.

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător.

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar. Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea”, spunea Silviu Prigoană.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb Vezi toate știrile
Citește și