Închide meniul

Ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ! Celebrul manelist a rupt tăcerea: „Sunt cel mai solicitat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2023, 16:59

Ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ! Celebrul manelist a rupt tăcerea: „Sunt cel mai solicitat

Ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ

Adi de la Vâlcea, alături de Georgiana Lobonţ / Facebook

S-a aflat ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ. Cunoscutul manelist a oferit în detalii în premieră despre cariera sa, dar şi despre prietenia pe care o are cu fotbaliştii din naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artistul care a cântat la nunta lui Vali Chiricheş este bun prieten şi cu alţi jucători de top. A recunoscut că păstrează legătura cu Nicolae Stanciu, Alex Chipciu, Raul Rusescu şi Dan Nistor. Şi cu Gigi Becali a avut un episod uluitor.

Ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ

În 2006, latifundiarul din Pipera şi Adi de la Vâlcea au fost luaţi în colimator de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Da, ne-au întrebat cei care combat discriminarea pentru sloganul „Liga Campionilor interzisă ciorilor”, știi că așa se scanda referitor la jucătorii de la Rapid. Atunci am cântat cu Gigi Becali melodia „Am steliștii de elită”, în care este și versul ăsta… De acolo era să ajungem să ne judece. Niciodată nu am vrut să discriminez, să îi jignesc pe cei de la Rapid, cum aș putea să fac asta? N-am nimic cu etnia nimănui, dar așa era sloganul ăla. Așa cum se zice de exemplu de dinamoviști că sunt câinii roșii, doar nu își imaginează nimeni că sunt câini!

Ei au înțeles până la urmă că nu merită să fim judecați pentru discriminare. Eu sunt de etnie rromă, dar treaba respectivă nu era în sensul ăsta, să dau în cei de etnie. Eu nu voiam atunci să se facă așa scandal… Eu sunt rrom și pot să îi numesc țigani pe cei ca mine, căci nu o spun cu niciun fel de răutate, dar eu ca român dacă spun asta despre cineva care e rrom e discriminare„, a declarat Adi de la Vâlcea pentru fanatik.ro.

Reclamă

Manelistul este fan declarat al Craiovei, dar a cântat şi la petrecerile Stelei sau ale lui Dinamo. Acum a anunţat că e gata să scoată o piesă nouă, care să fie pe placul fotbaliştilor.

A fost o perioadă în care am tot amânat evenimente. Chiar pregătesc acum, va apărea o melodie nouă în colaborare cu Georgiana Lobonț. O să încep și cântările… Crede-mă că sunt cel mai solicitat din România„, a mai spus Adi de la Vâlcea.

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş

Adi de la Vâlcea are amintiri fabuloase alături de căpitanul naţionalei României. Pe el l-a ales Chiricheş să îi întreţină atmosfera la nunta pe care a făcut-o în 2014, într-un castel din Toscana. Manelistul a spus că italienii le-a oprit curentul la 4 dimineaţa, însă petrecerea a continuat.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că nunta lui Chiricheș va fi greu de uitat. (n.r.: fotbalistul s-a căsătorit în Toscana în anul 2014). A avut o nuntă foarte mișto într-un castel din Italia. Am fost atunci cu Ștefan Stan, a fost o atmosferă foarte plăcută. Atunci i-am cam speriat pe italieni. Ei nu sunt învățați să petreacă așa cum o facem noi, românii.

Atunci ne-au și întrerupt curentul, pe la 4 și ceva dimineața. Nunta a fost pe o terasă frumos amenajată. Țin minte că de pe la 1 se aranjase tortul, era un tort de vreo doi metri, preparat acolo de față cu noi.

Da, ne simțeam atât de bine încât ne-am urcat acolo, pe sus, unde erau făcliile alea la castel. Ne-am dezbrăcat, am cântat, am dansat, iar italienii văzând asta, pe la 4 dimineața ne-au întrerupt curentul. Au văzut atunci și ei ce înseamnă o petrecere adevărată (n.r.: râde)„, a spus Adi de la Vâlcea pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Ce planuri are Adi de la Vâlcea cu Georgiana Lobonţ
  • Amintirile pe care le are cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și