Închide meniul

Ce poate face Anamaria Prodan cu o sumă uriaşă de bani! Anunţul neaşteptat făcut chiar de vedetă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2023, 16:04

Reclamă
Ce poate face Anamaria Prodan cu o sumă uriaşă de bani! Anunţul neaşteptat făcut chiar de vedetă

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a anunţat care este noul ei proiect, legat de fotbal. Agentul susţine că va face o academie de fotbal, pe modelul celei deţinute în România de Gică Hagi. Vedeta va investi o sumă uriaşă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului.

Anamaria Prodan a anunţat care este noul ei proiect, legat de fotbal

Am considerat că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor.

Iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a spus Anamaria Prodan, citată de spynews.ro.

Anamaria Prodan, comparaţie între Dan Alexa şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj vehement! A făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători l-a felicitat pe cel pe care l-a lovit cu pumnul, în 2019, pentru că nu a reacţionat. Este vorba de Dan Alexa, antrenorul despre care s-a speculat, după acel incident, că ar fi într-o relaţie cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Impresarul l-a lăudat pe „Chirurg” şi a anunţat că este de dat exemplu în fiecare familie. Chiar dacă nu i-a amintit numele lui „Reghe”, a făcut o referire evidentă la bărbatul cu care are un copil, pe Bebeto. Anamaria Prodan şi Reghecampf au fost filmaţi anul trecut în timp ce se băteau în plină stradă. Cei doi au ajuns la IML, de unde au scos certificare medico-legale.

„Felicitări, Mister! ACEST bărbat MERITĂ să-l daţi drept exemplu în faţa ţării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deşi putea să o facă foarte simplu! În loc să faceţi mii de ştiri cu iz de scandal ridicaţi un monument al bărbatului unic, edicat, cu respect incredibil faţă de o femeie, numit Dan Alexa. Arătaţi-l tuturor bărbaţilor din ţara aceasta!

Aceasta este educaţia oferită bărbatului Dan Alexa de către mama lui. Într-o femeie nu se dă nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna, te întorci, pleci şi eviţi orice scandal! Fătălăii se bat parte în parte cu femeile! Sărăciile de bărbaţi frustraţi şi fără educaţie lovesc femeile şi se mândresc cu asta. (…) Bărbaţii adevăraţi ştiu să gestioneze situaţiile cu calm! Luaţi exemplu de la Alexa şi învăţaţi băieţii pe care îi aveţi acasă să procedeze la fel!

Reclamă 4 / 0/3

Dan Alexa este unic şi a oferit o lecţie de viaţă, de bărbăţie, de demnitate, tutror bărbaţilor de pe mapamond„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și