Închide meniul

Ce poză de profil poate avea Ion Ţiriac la WhatsApp! Ce s-a întâmplat când i-a sunat telefonul în timpul unui interviu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 13:20

Ce poză de profil poate avea Ion Ţiriac la WhatsApp! Ce s-a întâmplat când i-a sunat telefonul în timpul unui interviu

Ce poză de profil poate avea Ion Ţiriac la WhatsApp!

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac a dezvăluit ce poză de profil are la WhatsApp. Aflat în timpul unui interviu pentru claytenis.com, miliardarului i-a sunat telefonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a trece lejer peste momentul întreruperii interviului, Ţiriac i-a arătat reporterului poza de profil de WhatsApp. „Uite, poliţia! Colonel de poliţie. General”, le-a spus Ţiriac, înainte să răspundă în continuare la întrebări.

Ce poză de profil poate avea Ion Ţiriac la WhatsApp!

Într-adevăr, poza de profil îl arată pe Ion Ţiriac într-un costum de ofiţer, iar cei de la claytenis.com au făcut-o publică. Fotografie este recentă şi îl găseşte pe miliardar cu butoni şi impecabil.

Mai mult, Ion Ţiriac a ţinut în limba spaniolă interviul, limbă pe care a învăţat-o în trecut de la bunul său prieten, Vilas.

Ion Ţiriac, în costum de ofiţer / Foto: WhatsApp
Ion Ţiriac, în costum de ofiţer / Foto: WhatsApp

Planul uriaş al lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac va construi la Snagov cel mai mare Complex Sportiv care a existat vreodată în România. Dezvăluirea a fost făcută de Codin Maticiuc, un apropiat al omului de afaceri, dar şi al fiului acestuia.

Reclamă

Ion Ţiriac va face cel mai mare complex sportiv care a existat vreodată în România. Acesta va construi o sală polivalentă, terenuri de tenis, de baschet, un centru de recuperare, sală de forţă şi un bazin de înot. Investiţia totală se ridică la 80 de milioane de euro.

”Bucureștiul va avea în curând o sală polivalentă, cu 8.000 de locuri, dar și un complex sportiv unicat, la Snagov. Se construiește și un bazin olimpic, terenuri de tenis, centru de recuperare, sală de forță.

Este ceva cum nu s-a mai văzut în România, proiect pentru care s-a alocat o sumă foarte, foarte mare de bani”, a spus Codin Maticiuc la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Din proiectul grandios al lui Ion Ţiriac face parte şi construcția unei clădiri cu o suprafață desfășurată de circa 6.700 de metri pătrați, scrie profit.ro. De asemenea, în complexul sportiv pe care Ion Ţiriac îl va construi vor mai fi, pe lângă bazinul de înot, vestiare pentru sportivi și oficiali, vestiare publice, săli de forță, zonă de recuperare, saună umedă și uscată, hammam, cabinete medicale, grupuri sanitare publice, garderobă, cabină de arbitraj, cabină de presă și spații de birouri pentru administrație, potrivit profit.ro.

Recomandări
  • Ion Ţiriac şi-a arătat poza de profil de la WhatsApp
  • Ţiriac a oferit un interviu în limba spaniolă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și