Închide meniul

Planul uriaş al lui Ion Ţiriac. Este fără precedent în România. Suma colosală pusă la bătaie de miliardar

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 9:28

Planul uriaş al lui Ion Ţiriac. Este fără precedent în România. Suma colosală pusă la bătaie de miliardar

Ion Ţiriac, plan uriaş în România

Ion Ţiriac a pus la cale un plan uriaş | Profimediaimages

Planul uriaş al lui Ion Ţiriac. Va construi la Snagov cel mai mare Complex Sportiv care a existat vreodată în România. Dezvăluirea a fost făcută de Codin Maticiuc, un apropiat al omului de afaceri, dar şi al fiului acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac va face cel mai mare complex sportiv care a existat vreodată în România. Acesta va construi o sală polivalentă, terenuri de tenis, de baschet, un centru de recuperare, sală de forţă şi un bazin de înot. Investiţia totală se ridică la 80 de milioane de euro.

Planul uriaş al lui Ion Ţiriac, dezvăluit de Codin Maticiuc

Bucureștiul va avea în curând o sală polivalentă, cu 8.000 de locuri, dar și un complex sportiv unicat, la Snagov. Se construiește și un bazin olimpic, terenuri de tenis, centru de recuperare, sală de forță.

Este ceva cum nu s-a mai văzut în România, proiect pentru care s-a alocat o sumă foarte, foarte mare de bani”, a spus Codin Maticiuc la Antena Stars.

Din proiectul grandios al lui Ion Ţiriac face parte şi construcția unei clădiri cu o suprafață desfășurată de circa 6.700 de metri pătrați, scrie profit.ro. De asemenea, în complexul sportiv pe care Ion Ţiriac îl va construi vor mai fi, pe lângă bazinul de înot, vestiare pentru sportivi și oficiali, vestiare publice, săli de forță, zonă de recuperare, saună umedă și uscată, hammam, cabinete medicale, grupuri sanitare publice, garderobă, cabină de arbitraj, cabină de presă și spații de birouri pentru administrație, potrivit profit.ro.

Reclamă

Codin Maticiuc: „Ajutați-mă să-l falimentez pe Ion Țiriac!”

Este modul în care Codin Maticiuc a dezvăluit ce promisiune nebună i-a făcut Ion Ţiriac. Fiul miliardarului, Ion Ion, l-a anunţat pe acesta că fundaţia familiei va contribui financiar pentru cauza nobilă, de a construi spitale publice.

Maticiuc este cel care a făcut publică o conversaţie avută cu Ion Ion, despre care susţine că a ajutat proiectele sale în mai multe rânduri cu sume importante de bani.

„Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!Poate n-o să reușim că e greu tare, dar totuși să vă explic:
Luna trecută m-a sunat Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion.

Reclamă 4 / 0/3

” – Auzi, cum stai cu activitatea la #spitalepublicedinbaniprivati?
– Păi cum știi, renovam o secție la Fundeni după ce am mai făcut una, instalam un lift la Piatra Neamț, facem…
– Știu, știu, că urmăresc. Cum stai cu strângerea de fonduri?”

Aici fac o pauză. Ce îi spui unuia din familia Țiriac când te întreabă cum stai cu banii? Îi spui ca „bine” poate nu mai donează și pierzi un donator mare, îi spui ca „prost” iar nu e bine că pari un incompetent. Cum o dai nu e bine cu miliardarii ăștia! Tot în pauza asta menționez (împotriva dorinței lor) că această familie și fundația lor au mai donat cauzei mele prin care renovez spitale și încă o dată o sumă considerabilă fundației Metropolis atunci când m-au văzut organizând centre de refugiați ucraineni. Îmi cer scuze domnilor Țiriac, senior și junior, că încalc clauza de confidențialitate impusă de ei dar e relevant pentru ce urmează”, a fost postare de pe Instagram a lui Codin Maticiuc.

Ion Ţiriac se implică în donaţii, în România

Acesta a revenit cu un mesaj prin care îi roagă pe români să îl sărăcească pe omul de afaceri cu o avere de 1.6 miliarde de dolari. Suma oferită de Ţiriac va ajunge la secţia de la Fundeni.

Reiau: ” – Păi cum să stau, boss, așa și așa. Ne mișcăm!
– Prin sms strângi ceva?
– Cum să nu? Suntem organizația care strângem bani mai mult de la entități private decât de la companii.
– Perfect atunci, facem așa: ce strângi din sms-uri de la oameni toată luna iunie, fundația Țiriac dublează suma și ți-o donează să renovezi o secție de pediatrie. Dacă merge bine, repetăm asta în decembrie și tot așa.”

Nu mai știu ce am zis pentru ca am avut un blackout pe loc. Știu ce o să ziceți acum, ca nah, suntem români în România: „să dea dom’le barosanii ăștia banii să renoveze ei și sa ne lase pe noi în pace”. Aici poate ar trebui să vă spun cât și ce fac ei căci fac multe altele dar n-o s-o fac acum.

În concluzie, ajutați-ma să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este printr-un simplu sms cu textul „FACEM” la 8845. Pentru fiecare sms dat astăzi voi donați doi euro și familia Țiriac mai pune 2. Ține toată luna iunie treaba asta și dacă avem rezultate fundația Țiriac își reînnoiește curând oferta. Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează!”, a mai scris Maticiuc.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și