Închide meniul

Ce s-a ales de femeia care i-a cerut fostului soţ pensie alimentară de un miliard. Femeia, acuzată de fostul soţ că l-a înşelat cu un coleg. Bărbatul celebru din România s-a căsătorit cu fosta amantă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 16:57

Ce s-a ales de femeia care i-a cerut fostului soţ pensie alimentară de un miliard. Femeia, acuzată de fostul soţ că l-a înşelat cu un coleg. Bărbatul celebru din România s-a căsătorit cu fosta amantă

Mădălina Iordate este fosta soţie a lui Gabi Enache

Gabriel Enache a fost în mijlocul unui scandal de proporţii. Fostul jucător de la FCSB şi-a părăsit soţia pentru Lena, cea care din amantă i-a devenit soţie. La 4 ani de la divorţul dureros, Mădălina şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr misterios. Fosta soţie a lui Gabi Enache a fost surprinsă în parc la braţul unui tânăr. După ce s-au plimbat, cei doi s-au oprit să ia prânzul la un restaurant de fiţe din nordul Bucureştiului, scrie Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Iordate şi-a refăcut viaţa

În urmă cu 4 ani, Mădălina a aflat că fostul său soţ avea o relaţie cu Lena, cea care avea să îi devină soţie. La rândul său, Gabriel Enache şi-a acuzat fosta soţie că ar fi avut o relaţie cu Mihai Bălaşa, un fost coleg de la FCSB.

Mădălina Iordate a negat cu vehemenţă acuzaţiile. “Nu înţeleg de ce se vrea să fiu eu vinovată de divorţ, pe Mihai Bălaşa l-am cunoscut în primăvara anului trecut, iar actele de divorţ erau depuse de câteva luni, deci nu are cum să fie el motivul pentru care noi ne-am separat”, a spus, la acel moment, Mădălina Iordate pentru Cancan.

Acuzaţii dure: „Gabriel Enache are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard”

Gabi are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard. Pentru suma asta a fost și executat, însă el contestă în instanță acești bani. În ciuda acestor lucruri, el trebuie să îi plătească banii pentru că este și copilul lui. De cinci ani mă judec cu el. Mi-a mai pus pe cont cate 1.200 / 1.500 de lei. Asta o dată la trei luni, depinde de situație.

El când vrea să o vadă pe fetiță, eu nu mă opun acestui lucru. Când ne vedem noi, am încetat să mai discutam despre chestiunea asta. Pentru că nu reușim să ajungem la o înțelegere. Așa că mai bine lăsăm legea să facă dreptate. Eu nu am făcut copilul singură! Cât despre fetiță, pot să iți zic că este bine. Ea a crescut cu mine și i se pare normal că mami, adică eu, să stau cu ea și Gabi să aibă grijă de Edan„, a spus Mădălina Enache pentru Impact.ro.

Reclamă

Enache a divorţat de fosta soţie, în 2017, căsătorindu-se apoi cu Lena Rohozneanu, fost model Playboy. Mădălina însă l-a acţionat în judecată şi va primi 110.000 de lei (22.000 de euro) de la fotbalistul de la FCSB. Aceasta reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 şi 2018.
Pe lângă această sumă, fundaşul lateral e obligat să plătească şi o pensie alimentară lunară reprezentând o optime din venituri (1.250 de euro), până la majoratul fetiţei lor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și