Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de fostul soţ al „Ivanei Knoll de România”. Cum arată bărbatul la 8 ani de la divorţ

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 15:03

Ce s-a ales de fostul soţ al „Ivanei Knoll de România”. Cum arată bărbatul la 8 ani de la divorţ

Andreea Bododel este supranumită Ivana Knoll de România

Colaj Instagram

Ce s-a ales de fostul soţ al „Ivanei Knoll de România”. Andreea Bododel, cea mai înfocată suţinătoare a celor de la Farul, a fost căsătorită timp de un an şi jumătate cu Tiberiu Bălan. Cei doi, care au un copil împreună, au divorţat la începutul anului 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiberiu Bălan a avut o apariţie rară la meciul demonstrativ de la Urziceni, acolo unde a jucat fotbal alături de colegii cu care a reuşit să câştige titlul de campion în 2009, cu Unirea Urziceni.

Ce s-a ales de fostul soţ al „Ivanei Knoll de România”

Chiar dacă s-a retras din fotbal în 2016, Tiberiu Bălan este neschimbat. Silueta sa este aproape identică cu cea pe care o avea atunci când făcea spectacol pe stadioanele din Liga 1. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Fostul ei soţ a jucat la FCSB, dar acum e mare fană a celor de la Farul

Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan, face senzaţie pe reţelele de socializare. O postare a devenit virală. Andreea este mare fană a celor de la Farul Constanţa. Andreea Bododel este o susţinătoare a celor de la Farul şi a chiar a avut un mesaj elocvent în acest sens. (VEZI IMAGINI HOT CU ANDREEA BODODEL ÎN GALERIA FOTO)

„Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi„, a scris Andreea Bododel pe Instagram. Aceasta este o fană înfocată a liderului Ligii 1, Farul Constanţa. Aceasta chiar s-a fotografiat şi în tricoul echipei lui Hagi.

Reclamă

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fostul jucător de la Sportul Studenţesc, Rapid şi FCSB, Tibi Bălan. Aceştia s-au căsătorit în 2013, dar au divorţat peste doar un an şi jumătate. Cei doi au împreună un băiat.

„Ivana Knoll de România”, umilită de Robert Niţă. Derapaj al fostului rapidist

Robert Niţă a avut un derapaj la adresa Andreei Bododel, cea care este supranumită „Ivana Knoll de România”, după ce s-a bucurat pentru victoria celor de la Farul în faţa Rapidului. Andreea Bododel este cea mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi.

Andreea Bododel a fost în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2. Camerele TV i-au surprins bucuria la golurile favoriţilor chiar în timpul partidei. Ulterior, Andreea Bododel a revenit cu un mesaj pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

”Atât am putut și noi în seara asta..7”,a scris Andreea Bododel pe reţelele de socializare, după Farul – Rapid 7-2. Cea supranumită „Ivana Knoll de România” a primit o replică usturătoare din partea lui Robert Niţă, fostul jucător al Rapidului. Acesta a avut un derapaj la adresa fostei soţii a lui Tiberiu Bălan.

”A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Robert Niță la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și