Închide meniul

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi. Gest memorabil pentru o bătrână de 85 de ani: „Domnul ăsta a venit de mai multe ori!”

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2022, 17:28

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi. Gest memorabil pentru o bătrână de 85 de ani: „Domnul ăsta a venit de mai multe ori!

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Gigi Becali, la Biserică / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plănuit să călugărească la o Mănăstire de lângă satul Comanca, alfată la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera, potrivit fanatik.ro. Milionarul și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi. De atunci a tot vizitat zona respectivă.

Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi

Libertatea.ro a scris despre viața oamenilor din satul Comanca. Oamenii nu îl cunosc pe Becali de la televizor, ci l-au cunoscut acolo, după ce latifundiarul le-a bătut la poartă. Este și cazul bătrânei Ana, în vârstă de 85 de ani, care a rămas surprinsă de unul dintre gesturile lui Gigi Becali.

Reclamă

„Domnul ăsta a venit la poartă, m-a întrebat câți ani am, de unde iau apa. I-am zis de unde. De la cișmea. S-a dus și mi-a adus o găleată de apă. Domnul, cum să-i zic, Becali, a venit de mai multe ori pe aici. A dat câțiva bani, la oameni necăjiți, să aibă să-și ia pâine”, a spus Ana, conform libertatea.ro.

Gigi Becali a pietruit și un drum către biserica din sat construită de el, conform sursei citate. Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Reclamă

igi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul. vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Câţi bani a făcut Gigi Becali numai din vânzarea de terenuri

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Gigi Becali a anunțat că că se va retrage definitiv la Mănăstire în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
18
mart.
21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 18 mart., 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”
Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!
Liga 1 • 18 mart., 0:39
„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul