Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de „Tom Degețel”, milionarul care s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România! Bărbatul a șocat pe toată lumea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2022, 17:29

Ce s-a ales de „Tom Degețel”, milionarul care s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România! Bărbatul a șocat pe toată lumea

Ce s-a ales de "Tom Degețel", milionarul care s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România

„Tom Degețel” s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina. În urmă cu mai multă vreme, cei au fost surprinși în ipostaze tandre pe plajele din Grecia. La un an de când s-a afișat alături de fosta balerină, milionarul grec o duce mai bine ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tom Degețel”, pe numele său real Dimichka, este un milionar de origine elenă care duce o viață de film. Bărbatul misterios e foarte pasionat de călătorit. A văzut 129 de țări. Una dintre ele, chiar Grecia, a fost vizitată alături de Vica Blochina.

„Tom Degețel” s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina

De când s-a afișat cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Dimichka a continuat să călătorească. Din fotografiile sale de pe Instagram nu lipsesc femeile frumoase. „Tom Degețel” s-a plimbat prin toată lumea.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by DIMICHKA (@dimichka)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by DIMICHKA (@dimichka)

Reclamă

Cu Vica Blochina, Dimichka a participat la diverse petreceri pe „Insula Milionarilor”, Mykonos. A fost „ghid” pentru fosta amantă a lui Victor Pițurcă.Ghidul este și multimilionar, exact cum îmi place mie. S-ar putea să vină și el în țară, în mai. Dacă vine, plecăm împreună în vacanță, în Grecia”, spunea Vica, la vremea respectivă.

Tom Degețel și Vica Blochina
Tom Degețel și Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre marea ei pasiune. Vica Blochina (47 de ani) a recunoscut că a ajuns să cheltuie chiar şi zeci de mii de euro pe blănuri. Fosta balerină nu se uită la bani când vede ceva care îi place, cu toate că în ultima perioadă a ajuns să se plângă că n-are bani să plătească întreținerea la bloc.

Vica Blochina recunoştea că a dat chiar şi 15.000 de euro pentru o haină de blană. Vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă a dezvăluit că are o slăbiciune extrem de scumpă.

Reclamă 4 / 0/3

Asta este viaţa mea, aici mă simt cel mai bine (n.r. printre blănuri). Am o blană de 15.000 de euro şi restul sunt ok. Mie îmi plac blănurile rău de tot! Eu mă pricep foarte bine la blănuri şi ştiu care sunt bune calitativ şi care nu sunt„, spunea Vica într-un interviu pentru antenastars.ro.

Fosta balerină este şi o împătimită a vacanţelor de lux. Şi-a început anul în Thailanda, într-o vilă care se închiria cu 12.000 de euro pe noapte. Totuşi, Blochina a dezvăluit că nu a plătit niciun ban şi că prietenii ei ar fi achitat tot.

În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!

Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, a mai spus Vica Blochina.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan.

Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și