Închide meniul

Ce s-a întâmplat când un gardian din închisoare i-a aruncat o biblie în celulă unui șef al Mafiei!

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2020, 13:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Ce s-a întâmplat când un gardian din închisoare i-a aruncat o biblie în celulă unui șef al Mafiei!

Vlad TV

Michael Franzese

Mafiotul povestește pe canalul său de Youtube mai multe experiențe șocante prin care a trecut. În una dintre ele dezvăluie ce s-a întâmplat când a fost băgat la izolare la începutul anilor 90, acolo unde își petrecea timpul într-o celulă de 2 pe 3 metri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a povestit ce s-a întâmplat când trecea prin momente dificile în celulă. ”Când am fost la izolare eram deprimat. Îmi pierdusem orice speranță. După toată acea viață când eram foarte puternic, ajunsesem să fiu la pământ. Într-o zi, gardianul vine și mă întreabă ce e cu mine, că nu arăt prea bine. I-am zis să mă lase în pace, că nu am chef de nimic. După câteva ore mi-a aruncat o Biblie pe ușa celulei. Am fost așa de nervos… am luat cartea și am aruncat-o de perete. Nu eram religios, i-am zis să mă lase în pace”, a povestit acesta.

Mafiotul spune că viața lui s-a schimbat după ce a început să citească biblia. Acesta a petrecut peste 2 ani la izolare, timp în care a citit sute de cărți despre religie. ”Nu vreau să conving pe nimeni să fie religios, vă spun doar ce mi s-a întâmplat mie. Mi-am dat seama că acea viață de mafiot nu era pentru mine.”

Michael Franzese a ajuns un excelent vorbitor, mentor și un exemplu pentru cei care au probleme cu viața de infractori. Acesta vorbește la diferite conferințe, încercând să convingă tinerii că viața de mafiot duce doar la lucruri tragice, moarte sau închisoare pe viață. ”Acum 30 de ani, revista Forbes a publicat un top cu 50 cei mai bogați mafioți. Eram pe locul 18. Dintre cei 50, 48 sunt morți, unul dintre ei abia ce a ieșit de la pușcărie, la al cincizecilea sunt eu!”
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și