Închide meniul

Ce s-a întâmplat când un gardian din închisoare i-a aruncat o biblie în celulă unui șef al Mafiei!

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2020, 13:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ce s-a întâmplat când un gardian din închisoare i-a aruncat o biblie în celulă unui șef al Mafiei!

Vlad TV

Michael Franzese

    Mafiotul povestește pe canalul său de Youtube mai multe experiențe șocante prin care a trecut. În una dintre ele dezvăluie ce s-a întâmplat când a fost băgat la izolare la începutul anilor 90, acolo unde își petrecea timpul într-o celulă de 2 pe 3 metri!

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Acesta a povestit ce s-a întâmplat când trecea prin momente dificile în celulă. ”Când am fost la izolare eram deprimat. Îmi pierdusem orice speranță. După toată acea viață când eram foarte puternic, ajunsesem să fiu la pământ. Într-o zi, gardianul vine și mă întreabă ce e cu mine, că nu arăt prea bine. I-am zis să mă lase în pace, că nu am chef de nimic. După câteva ore mi-a aruncat o Biblie pe ușa celulei. Am fost așa de nervos… am luat cartea și am aruncat-o de perete. Nu eram religios, i-am zis să mă lase în pace”, a povestit acesta.

    Mafiotul spune că viața lui s-a schimbat după ce a început să citească biblia. Acesta a petrecut peste 2 ani la izolare, timp în care a citit sute de cărți despre religie. ”Nu vreau să conving pe nimeni să fie religios, vă spun doar ce mi s-a întâmplat mie. Mi-am dat seama că acea viață de mafiot nu era pentru mine.”

    Reclamă

    Michael Franzese a ajuns un excelent vorbitor, mentor și un exemplu pentru cei care au probleme cu viața de infractori. Acesta vorbește la diferite conferințe, încercând să convingă tinerii că viața de mafiot duce doar la lucruri tragice, moarte sau închisoare pe viață. ”Acum 30 de ani, revista Forbes a publicat un top cu 50 cei mai bogați mafioți. Eram pe locul 18. Dintre cei 50, 48 sunt morți, unul dintre ei abia ce a ieșit de la pușcărie, la al cincizecilea sunt eu!”
     

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
    Fotbal extern • 25 mart., 17:36
    FOTO
    Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
    Robinho a fost arestat
    Extra • 22 mart., 9:07
    Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
    Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
    Extra • 8 mart., 17:55
    Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
    Veste imensă pentru Dănuț Lupu
    Extra • 22 feb., 12:26
    Veste imensă pentru Dănuț Lupu: „Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare
    Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu
    Extra • 24 ian., 22:54
    Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”. Când ar putea fi eliberat din închisoare