Închide meniul
Foto

„Ce să facă, să mă aresteze?” Gigi Becali se teme de procurori după ce i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion la nuntă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 19:37

„Ce să facă, să mă aresteze?” Gigi Becali se teme de procurori după ce i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion la nuntă

Gigi Becali, lovitură de proporţii la nunta lui George Simion

Gigi Becali, cadou uriaş pentru nunta lui George Simion / Colaj Hepta/Facebook

Gigi Becali se teme de procurori, după ce i-a oferit un cadou uriaş lui George Simion la nunta din comuna vâlceană Măciuca, la care ar fi participat peste 10.000 de oameni. Patronul lui FCSB a trimis două tone de brânză de oi la petrecere şi a anunţat că nu îi va cere niciun ban liderului AUR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri se gândeşte acum că ar putea fi luat de întrebări de oamenii legii. Asigură că nu aşteaptă nimic în schimb de la George Simion, cel care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu.

Gigi Becali se teme de procurori după ce i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion

Latifundiarul din Pipera nu a participat la nuntă şi acum îşi face griji că ar putea fi vizitat de procurori.

Eu nu mai merg la nunţi, botezuri. Nu am văzut deloc nunta, unde sunt eu acum nu am TV, nici nu pot să vă spun unde sunt că după aia veniţi după mine.

La noi, la români, câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Se-ntreabă unii că de unde are bani, că de ce face, că eu nu pot să fac. Face omul legal, ce te interesează? Că e prea multă lume, că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să mă aresteze pe mine care îi dau brânză omului din dragoste?

Reclamă

Eu ce am făcut, am făcut din dragoste, nu din alt motiv. Eu nu am nevoie de nimeni, ce nevoie am eu de George Simion? Mi-a plăcut de el că e altfel de om, altfel nu am eu nevoie de el„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Jumătate din cantitatea uriaşă de brânză a ajuns chiar cu o zi înainte de eveniment.

O tonă, e pusă în tir, la rece. Mai vine o tonă, înțeleg. Toate mâncărurile au certificat de conformitate, totul este în perfectă ordine„, a spus Liviu Bosnea pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Gigi Becali nu a fost prezent la nunta din comuna Măciuca
  • George Simion şi Ilinca Munteanu s-au căsătorit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și