Închide meniul

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac! Care e numele real al magnatului român

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2024, 8:58

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac! Care e numele real al magnatului român

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac este un lucru despre care magnatul român a vorbit deschis, cu ceva timp în urmă. Miliardarul a vrut să modifice numele, dar s-a lovit de birocraţia din România şi a preferat să renunţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, după spusele omului de afeceri, în actele sale e trecut prenumele „Ioan”, pe care l-a purtat şi tatăl său. De fapt, pe fostul mare campion îl cheamă Ioan Ţiriac. Magnatul a explicat şi de ce a renunţat la schimbarea prenumelui său.

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac! Care e numele real al magnatului român

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat.

Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, spunea miliardarul român, în trecut, pentru TVR 2.

Legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România

Prenumele său din buletin nu îl împiedică pe Ion Ţiriac să aibă în continuare gânduri mari legate de România. Miliardarul român vrea să ia o decizie fără precedent, pentru a sprijini sportul românesc şi asta presupune eventuala modificare a unei legi.

Reclamă

Ion Ţiriac a transmis un mesaj ferm şi a declarat că cea mai bună soluţie pentru fotbalul românesc ar fi ca 80% dintre jucătorii care evoluează în Liga 1 să fie români.

„Fără să fiu megaloman, fără să fiu naționalist sau extra patriot, tare mi-ar conveni să se facă o lege în România. O lege care să spună că 80 la sută dintre jucătorii cluburilor trebuie să fie români. Și-atunci, spun eu, vom avea și-o națională ceva mai bună.

Și antrenori români. Nu turci, nu germani, români să fie antrenorii. Puteți să credeți că eu caut antrenor pentru «bătrânii mei» – că așa le spun eu hocheiștilor de 12-13 ani pe care-i am – dar nu găsesc?! Nu există antrenor în țară pentru ei”, a declarat Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și