Închide meniul

Legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România! Decizia fără precedent pe care vrea să o ia miliardarul român

Publicat: 30 martie 2024, 12:15

Reclamă
Legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România! Decizia fără precedent pe care vrea să o ia miliardarul român

Legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Hepta

S-a aflat legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România. Miliardarul român vrea să ia o decizie fără precedent, pentru a sprijini sportul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a transmis un mesaj ferm şi a declarat că cea mai bună soluţie pentru fotbalul românesc ar fi ca 80% dintre jucătorii care evoluează în Liga 1 să fie români.

Legea prin care Ion Ţiriac vrea să revoluţioneze România

Ion Ţiriac a declarat că această lege i-ar face pe plac, nu pentru că este patriot, ci pentru că i-ar plăcea ca fotbalul românesc să fie ajutat. Miliardarul român a transmis că dacă s-ar lua această decizie, ca jucătorii cluburilor din România să fie în proporţie de 80% români, şi echipa naţională şi-ar creşte nivelul.

Ion Ţiriac a mai transmis că şi în privinţa antrenorilor ar trebui să se aplice această lege. Acesta a dezvăluit că el caută antrenori români pentru echipa sa de juniori de la hochei, însă căutările îi sunt în zadar, deoarece nu găseşte.

„Fără să fiu megaloman, fără să fiu naționalist sau extra patriot, tare mi-ar conveni să se facă o lege în România. O lege care să spună că 80 la sută dintre jucătorii cluburilor trebuie să fie români. Și-atunci, spun eu, vom avea și-o națională ceva mai bună.

Reclamă

Și antrenori români. Nu turci, nu germani, români să fie antrenorii. Puteți să credeți că eu caut antrenor pentru «bătrânii mei» – că așa le spun eu hocheiștilor de 12-13 ani pe care-i am – dar nu găsesc?! Nu există antrenor în țară pentru ei”, a declarat Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani

Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2,1 miliarde de dolari.

„(n.r: Mai conduceţi avionul?) În fiecare săptămână. (n.r: Câte aveţi?) Două. (n.r.: Aţi văzut sketch-ul ăla al lui Teo, a zis ‘Trece Ţiriac, săracul, la manşă, n-are bani, conduce singur avionul’) Are dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Se pare că e mai uşor să vă luaţi două avioane decât să vă luaţi un pilot) Nu e vorba, am piloţi. Am vreo 6 sau 8 piloţi, dar eu merg tot ce e Europa. Dacă merg 10 ore peste gârlă, aici-acolo, am un pat în spate, cât mine.

Vedeţi, toată lumea, avion-avion… Cu bicicleta n-ajung acolo unde trebuie să ajung. Într-o zi să ajung la Florenţa, să-mi văd de Italia, în Spania, să-mi văd de Spania şi pe urmă să dorm la Monte Carlo şi a doua zi să fiu înapoi în Bucureşti, ca să mă duc la Abu-Dhabi. Nu am cum, cu bicicleta nu am cum.

Sunt foarte puţin în România, vă rog să mă scuzaţi”, spunea Ion Ţiriac în emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și