Închide meniul

Ce se întâmplă, de fapt, cu Michael Schumacher. Scandal fără precedent: „Am auzit doar minciuni de la ei. Ar trebui să spună adevărul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2022, 12:51

Ce se întâmplă, de fapt, cu Michael Schumacher. Scandal fără precedent: „Am auzit doar minciuni de la ei. Ar trebui să spună adevărul

Ce se întâmplă, de fapt, cu Michael Schumacher

Colaj cu Michael Schumacher şi Corinna / Profimedia Images

Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher, a lansat un atac fără precedent la adresa familiei septuplului campion mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 80 de ani, Weber susţine că i-a fost ascuns adevărul despre Schumacher, în cei 9 ani trecuţi de la teribilul accident de schi. Principala vizată este soţia lui Michael, Corinna.

Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher

„A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni.

Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta. M-au ținut departe, spunându-mi că e prea devreme, ei bine, acum e prea târziu. Au trecut nouă ani. Poate ar trebui să spună adevărul.

Am putut să înțeleg situația inițial, deoarece am făcut întotdeauna tot ce am putut pentru ca Michael să-și protejeze viața privată. Dar de atunci am auzit doar minciuni de la ei. La ani de zile de la accident, mi-am spus să am grijă doar de familie, deoarece nu puteam schimba lucrurile. El a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta”, a spus Weber, conform Marca.

Reclamă

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul. Fostul mare campion din Formula 1 trece prin clipe grele de opt ani şi jumătate, după ce a suferit un accident teribil la schi. A suferit mai multe operaţii, dar în momentul de faţă se cunosc puţine detalii despre starea lui de sănătate.

Cu trei ani înaintea incidentului care i-a schimbat dramatic viaţa, legenda din „Marele Circ” a decis să îşi facă testamentul. Decizia a surprins atunci, în condiţiile în care Michael Schumacher avea 44 de ani. Toţi banii au fost împărţiţi familiei.

„A redactat un testament prin care avea să-şi împartă averea familiei. Deși nu a dezvăluit el însuși care era suma, s-a crezut că aceasta ajunge la 750 de milioane de lire sterline„, anunţă jurnaliştii de la thesportsrush.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist. Dar este mai puțin vorba despre Formula 1. Am făcut-o din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în viața de zi cu zi„, spunea atunci pilotul Ferrari.

Averea lui Michael Schumacher s-a diminuat considerabil, astfel că soţia fostului mare campion a luat mai multe decizii drastice. Corinna Schumacher tocmai a scos la vânzare un Ferrari California, condus timp de trei ani de septuplul campion mondial. Este vorba de un bolid de 460 de cai putere, care are un motor V8 şi are la bord numai 15.643 de kilometri. Preţul pentru o astfel de maşină poate ajunge şi la 400.000 de euro. Totuşi, ţinând cont cui îi aparţine, suma obţinută la o licitaţie din Elveţia ar putea fi mult mai mare.

Recomandări
  • Michael Schumacher e septuplu campion mondial
  • Schumacher şi-a făcut testamentul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și