Închide meniul

Soția lui Michael Schumacher, decizie radicală. Ce a făcut Corinna, la 8 ani de la teribilul accident

Reclamă

Publicat: 26 aprilie 2022, 9:23

Soția lui Michael Schumacher, decizie radicală. Ce a făcut Corinna, la 8 ani de la teribilul accident

Soția lui Michael Schumacher, decizie radicală

Profimedia Images

Michael Schumacher continuă să fie în viață cu ajutorul unui tratament extrem de scump, astfel că soția septuplului campion mondial, Corinna, a fost nevoită să ia încă o decizie radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corinna a scos la vânzare o proprietate pe care familia Schumacher o are în Norvegia, o cabană a carei valoare este estimată la 3.7 milioane de euro, susține prosport.ro.

Cabana are 10 dormitoare, o terasă, teren de golf, ferestre antiglonț, o sală de jocuri, una de cinema și piscină. Corinna a și povestit cât de bine s-a simțit familia în momentele trăite în Norvegia.

Decizia radicală luată de Corinna, soția lui Michael Schumacher

”Am petrecut 6 săptămâni în vacanţă în Tysil, Norvegia. Cu greu am discutat despre Foruma 1 şi despre munca lui. Ne-am stabilit în cabană, ne-am jucat mereu jocuri, pentru că voia să se relaxeze puţin.

Ne-am distrat de minune cu prietenii, au luat cu ei toată familia – bunica, bunicul, mătuşa… Uneori ne strângeam 30 de oameni. Avionul era plin. A fost distractiv, am fost fericiţi”, susținea Corinna, în cadrul unui documentar.

Reclamă

Tratamentul lui Schumacher costă o avere

Familia lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe pentru a-l ajuta pe septuplul campion mindial din Formula 1 să își revină. Fostul pilot a trecut prin clipe grele după accidentul îngrozitor suferit la schi, pe 29 decembrie 2013. Au trecut deja mai bine de opt ani, perioadă în care legenda din „Marele Circ” a fost surpravegheat în permanență de o echipă de medici.

Corinna Schumacher a plătit o avere în cei opt ani. Potrivit The Sun, costurile săptămânale se ridică la 115.000 de lire sterline (n.r. 137.000 de euro). În total ar fi achitat peste 20 de milioane de lire sterline (n.r. 24 de milioane de euro). Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe și a fost felicitată de toți apropiații celui care a câștigat 91 de curse de Formula 1.

„Desigur, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îmi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său și toți cei din jurul lui. Tuturor le este dor de Michael, dar el este aici. Altfel, dar este aici și asta ne dă putere, cred. Suntem împreună, trăim împreună acasă. Facem terapie și tot ce putem pentru a-i îmbunătăți starea și să-l facem să se simtă bine„, a declarat Corinna Schumacher.

Reclamă 4 / 0/3

Schumacher e septuplu campion mondial de Formula 1

Schumacher a împlinit 53 de ani pe 3 ianuarie. Are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Recomandări
  • Michael Schumacher continuă să fie în viață cu ajutorul unui tratament extrem de scump
  • Corinna vinde o proprietate evaluată la 3.7 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și