Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a atras toate privirile în absența lui Cristi Borcea. Apariție răvâșitoare a vedetei: „Nu ai cum să fii trist!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 16:46

Valentina Pelinel a atras toate privirile în absența lui Cristi Borcea. Apariție răvâșitoare a vedetei: „Nu ai cum să fii trist!”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii

Colaj cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a participat la un eveniment de lux fără Cristi Borcea și a atras toate privirile. Soția afaceristului român a fost la înălțime, ca în vremurile când defila ca fotomodel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a făcut furori la deschiderea noii locații de make-up a Elenei Ciftci. Alături de soția lui Cristi Borcea au participat și Bella Santiago, Irina Gologan, Lena Enache și Ilinca Obădescu.

Valentina Pelinel a atras toate privirile în absența lui Cristi Borcea

Pelinel a purtat o salopetă din in. Vedeta a ales culoarea roz. Ținuta i-a pus în evidență silueta impecabilă.

„Îmi place culoarea roz, este veselă și îți dă o stare de spirit bună. Nu ai cum să porți roz și să fii trist! Dresscode-ul ales de Elena Ciftci care este prietena mea și cea care m-a machiat la toate evenimentele importante din viața mea, a fost ales foarte bine. Salopeta aceasta mi-am cumpărat-o dintr-o vacanță din străinătate. Este din in, e foarte ușoară și buna pentru zilele toridele vară”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Sursa: click.ro

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Ce a făcut Valentina Pelinel cu Cristi Borcea, la prima întâlnire: „Nu o să uit niciodată!”

Chiar dacă încă nu formau un cuplu la momentul respectiv, Valentina Pelinel nu s-a putut abține și i-a sărit în brațe omului de afaceri. Fostul fotomodel a recunoscut că era foarte timidă și că a simțit de la bun început chimia dintre ea și Cristi Borcea.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie.

Reclamă 4 / 0/3

Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru că noi vorbeam foarte mult.”, a povestit Valentina Pelinel, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Valentina Pelinel, aşa cum doar Cristi Borcea o vede

Valentina Pelinel a apărut recent într-o ipostază în care doar Borcea o vede: fără machiaj. Vedeta şi-a luat prin surprindere fanii când a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare fără machiaj. Soţia lui Borcea şi-a întrebat fanii şi ce părere au despre machiaj.

Before&After – trăim într-o lume a aparențelor, în care social media reușește să ne influențeze percepția de sine. Toți folosim produse de înfrumusețare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic și este ok să ne dorim să arătam bine pentru noi.

Realitatea, însă, este că filtrele, photoshopul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine.

În ceea ce mă privește, cred că frumusețea adevărată este cea naturală, care vine din interior și reflectă spre exterior toate nuanțele personalității noastre și că, în același timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidență autenticitatea. Voi ce părere aveți?”, a scris Valentina Pelinel pe reţelele de socializare şi a postat şi un colaj foto în care apare şi fără machiaj.

Recomandări
  • Valentina Pelinel, apariție de lux fără Cristi Borcea
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și