Închide meniul

Ce sfat a avut Ion Țiriac pentru o tânără de 21 de ani care a câștigat 20.000 de dolari: „Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2023, 12:32

Ce sfat a avut Ion Țiriac pentru o tânără de 21 de ani care a câștigat 20.000 de dolari: „Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!

"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente

Ion Țiriac/ Hepta

Ce sfat a avut Ion Țiriac pentru o tânără de 21 de ani care a câștigat 20.000 de dolari. Miliardarul a împărtășit și cu alții din calitățile cu care a fost înzestrat în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta mare jucătoare de tenis Virginia Ruzici a povestit cum a fost ajutată de Ion Țiriac în tinerețe. În 1976, când avea doar 21 de ani, Virginia Ruzici a câștigat un premiu de 20.000 de dolari la o competiție și a apelat la ajutorul lui Țiriac.

Ce sfat a avut Ion Țiriac pentru o tânără de 21 de ani care a câștigat 20.000 de dolari

Ruzici a povestit că Țiriac i-a spus: „Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!”. În cele din urmă, miliardarul i-a deschis un cont.

”Ion Țiriac a fost managerul meu. Mi-a devenit manager atunci când am început să câștig mai mulți bani. Îmi aduc aminte că l-am rugat să-mi fie manager la New York.

Am ajuns în sferturi la Forest Hills și am câștigat 20.000 de dolari. Nu știam ce să fac cu ei! Erau mulți bani, așa că am mers la Ion Țiriac și i-am zis: ‘Ion, am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei, cum să îi gestionez’.

Reclamă

El mi-a răspuns: ‘Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!’. Și a avut, mi-a deschis un cont. Era anul 1976″, a spus Virgina Ruzici, într-un interviu pe YoutTube.

Ce avere are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Ce proiect măreț are Ion Țiriac în Africa

Fostul mare jucător de tenis a sărit în ajutorul copiilor defavorizați din Africa, iar acum a anunțat că se află în căutarea unei profesoare care să le predea micuților.

Omul de afaceri român își dorește să găsească persoana potrivită care să se ocupe de copiii de la grădinița finanțată de el.

Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus, anul trecut, Ion Țiriac.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și