Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Țiriac a trecut la fapte: „Există un început pentru orice!”. Ce a făcut tânăra care va moșteni un imperiu financiar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 18:58

Unica fiică a lui Ion Țiriac a trecut la fapte: „Există un început pentru orice!”. Ce a făcut tânăra care va moșteni un imperiu financiar

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Unica fiică a lui Ion Țiriac a trecut la fapte. Ioana Natalia și-a învins temerile și a urcat pe placa de wakeboarding, în Miami. Tânăra de 25 de ani, care este de o frumusețe răpitoare, a practicat sportul extravagant pentru prima oară în viața sa și a împărtășit momentul alături de cei aproape 27.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac s-a întors la Miami după vacanța din Egipt, unde a „furat” toate privirile cu fotografiile postate (VEZI GALERIA FOTO la finalul articolului).

Unica fiică a lui Ion Țiriac a trecut la fapte: „Există un început pentru orice!”

Odată revenită acasă, în Statele Unite, fiica lui Ion Țiriac a hotărât să încerce în premieră experiența de pe placa de wakeboarding. Ioana a distribuit un videoclip din timpul aventurii sale, alături de următorul mesaj:

„Există un început pentru orice”, a scris Ioana Țiriac, pe contul de Instagram.

Ioana Țiriac a urcat în premieră pe placa de wakeboarding / Instagram Ioana Țiriac

Ioana Țiriac este moștenitoarea unui imperiu financiar. Tatăl său are o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, conform Forbes.

Reclamă

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale.

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca miliardarul român

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

Reclamă

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și