Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns să aibă frigiderul gol în casă. Ce poate mânca atunci când îi este foame

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2023, 9:51

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns să aibă frigiderul gol în casă. Ce poate mânca atunci când îi este foame

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

Cea mai cunoscută amantă din România a luat o decizie radicală. Vica Blochina s-a operat pentru a-şi micşora stomacul şi de atunci mănâncă mult mai puţin decât o făcea înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebată de un fan de unde face bani, Vica a ajuns să explice că a luat decizia ca frigiderul ei să fie gol. „Iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat”, e anunţul surprinzător al fostei amante a lui Victor Piţurcă, despre momentele în care i se face foame.

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns să aibă frigiderul gol în casă

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta? Tu de ce nu ai bani?

Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una-două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat!”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală

S-a aflat suma plătită pe loc de cea mai cunoscută amantă din România pentru o schimbare radicală. Vica Blochina a dezvăluit cât a costat-o intervenţia de micşorare a stomacului, numită plicatură gastrică.

Reclamă

Fosta balerină de la Melody a mai mărturisit că intervenţia chirurgicală a costat-o 3900 de euro, însă se simte mulţumită de alegerea făcută. Aceasta a dezvăluit că nu a simţit dureri, iar recuperea a fost una rapidă.

„Eu m-am dus la doctor să îmi taie stomacul. Am zis să nu mă mai îngraș în vecii vecilor. Și atunci mi-au făcut plicătura gastrică, ceea ce este foarte bine, pentru că nu taie stomacul, îl pliază. Adică stomacul în continuare asilimează toate vitaminele și tot ce trebuie. Practic, ei nu taie, ci pliază.

Da, sigur am dat jos 10 kg. Dar mă duc la medic din septembrie și mă cântăresc. Nu am cântar în casă. Nu sunt prietenă cu cântarul deloc. Eu niciodată nu știu câți bani am în cont, la bancă. Niciodată. Pentru că nu pot să văd cum se duc. Și niciodată nu știu ce kilograme am, pentru că nu îmi place să mă cântăresc, să am vreo surpriză.

Reclamă 4 / 0/3

Costă 3900 de euro. Operația nu durează cam o oră. Se face prin laparoscop. Nu ai semne pe burtă, tăieturi și nici nu te doare. Nu ai nimic. Multă lume crede că ai dureri, lucru de care mi-a fost și mie teamă. Dar intervenția este ușoară. Am povestit si pe blogul meu”, a declarat Vica Blochina, în trecut, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și