Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a primit o lovitură de proporţii! Decizia uluitoare luată de fiul ei

Antena Sport Publicat: 17 martie 2023, 12:54

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

  • Vica Blochina, luată prin surprindere de fiul ei
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a primit o lovitură de proporţii. Fosta balerină a fost luată prin surprindere de fiul ei, Edan, care a luat o decizie uluitoare. Băiatul în vârstă de 16 ani nu îşi mai doreşte să locuiască alături de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina are un copil cu Victor Piţurcă. Chiar dacă era căsătorit, fostul selecţioner a avut 16 ani o relaţie cu vedeta care, în tinereţe, dansa la Melody. A refuzat iniţial să îl recunoască pe micuţul Edan, dar a cedat în cele din urmă, după ce a fost dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a primit o lovitură de proporţii

Situaţia s-a schimbat radical în ultima perioadă. Victor Piţurcă a ajuns să fie foarte apropiat de fiul pe care îl are cu Vica. Mai mult decât atât, Edan chiar s-a mutat în casa antrenorului.

Reclamă

Potrivit click.ro, Edan Piţurcă nu îşi doreşte să se mai întoarcă la mama sa. Vica Blochina ar trece prin momente grele, în condiţiile în care „Piţi” nici nu a vrut iniţial să recunoască faptul că Edan este fiul său.

Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Reclamă

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus un apropiat al Vicăi Blochina pentru sursa citată anterior.

Fosta balerină a recunoscut că Edan a decis să locuiască alături de tatăl lui.

Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc„, spunea Vica, zilele trecute, pentru wowbiz.ro.

Pensia alimentară pe care i-o plătea Victor Piţurcă fostei amante

Victor Pițurcă s-a judecat mai mulţi ani cu fosta amantă şi a fost învins la Tribunal. A fost obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina.

Victor Pițurcă a fost nevoit să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României a achitat 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

A fost cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2