Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a primit o lovitură de proporţii! Decizia uluitoare luată de fiul ei

De Antena Sport
Publicat: 17 martie 2023, 12:54

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a primit o lovitură de proporţii. Fosta balerină a fost luată prin surprindere de fiul ei, Edan, care a luat o decizie uluitoare. Băiatul în vârstă de 16 ani nu îşi mai doreşte să locuiască alături de ea.

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a primit o lovitură de proporţii

Cea mai cunoscută amantă din România a primit o lovitură de proporţii

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Vica Blochina are un copil cu Victor Piţurcă. Chiar dacă era căsătorit, fostul selecţioner a avut 16 ani o relaţie cu vedeta care, în tinereţe, dansa la Melody. A refuzat iniţial să îl recunoască pe micuţul Edan, dar a cedat în cele din urmă, după ce a fost dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a primit o lovitură de proporţii

Situaţia s-a schimbat radical în ultima perioadă. Victor Piţurcă a ajuns să fie foarte apropiat de fiul pe care îl are cu Vica. Mai mult decât atât, Edan chiar s-a mutat în casa antrenorului.

Reclamă

Potrivit click.ro, Edan Piţurcă nu îşi doreşte să se mai întoarcă la mama sa. Vica Blochina ar trece prin momente grele, în condiţiile în care „Piţi” nici nu a vrut iniţial să recunoască faptul că Edan este fiul său.

Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus un apropiat al Vicăi Blochina pentru sursa citată anterior.

Fosta balerină a recunoscut că Edan a decis să locuiască alături de tatăl lui.

Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.

De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc„, spunea Vica, zilele trecute, pentru wowbiz.ro.

Pensia alimentară pe care i-o plătea Victor Piţurcă fostei amante

Victor Pițurcă s-a judecat mai mulţi ani cu fosta amantă şi a fost învins la Tribunal. A fost obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina.

Victor Pițurcă a fost nevoit să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României a achitat 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

A fost cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea