Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii: „Nu am cerut nicio jumătate de leu!”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2023, 17:25

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii: „Nu am cerut nicio jumătate de leu!”

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii. Vedeta în vârstă de 47 de ani a oferit detalii „picante” din viaţa ei şi a dezvăluit că a preferat mereu ca iubiţii ei să fie „maturi şi cu posibilitate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, perioadă în care fostul selecţioner era căsătorit. Are şi un copil cu el, pe Edan, cel care locuieşte în prezent cu tatăl lui.

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii

Vica Blochina a făcut o înțelegere cu „Piți”, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro. A luat această decizie astfel încât Victor Piţurcă să îl aibă în grijă pe Edan.

Vica anunţă că nu le-a cerut niciodată bani bărbaţilor cu care a fost în relaţii şi că îşi dorea doar să fie lângă oameni de la care să aibă ce învăţa.

Majoritatea relaţiilor mele pe care le-am avut au fost cu bărbaţi capabili. Nu datorită faptului că eu am avut nevoie de banii lor, niciodată! Eu nu am cerut niciunui bărbat nicio jumătate de leu. Nu mă interesa!

Reclamă

Nu s-a întâmplat lucrul ăsta niciodată, sau să îi spun să îmi cumpere o maşină. Însă de ce mi-au plăcut bărbaţii mai maturi şi bărbaţii cu posibilitate… pentru că aveam lucruri de a învăţa de la ei. Anturajele pe care le frecventam erau cu bărbaţii mai maturi, bărbaţi adevăraţi!

Pentru mine fiecare zi lângă un bărbat capabil era o zi câştigată şi o zi trăită cu folos. Cu un pămpălău… s-a întâmplat şi lucrul ăsta… erau ani şi zile pierdute din viaţa mea în care nu am făcut nimic„, a declarat Vica Blochina în vlogul ei „Femeia deasupra”.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa: „Fac non-stop, nu mă opresc”

Vica Blochina a mărturisit că nu va renunţa la operaţiile estetice. Ea a subliniat că nu îi plăcea cum arăta în tinereţe. A făcut mai multe intervenţii chirurgicale, dar a anunţat că va continua cu ajustările după ce va slăbi.

Prima intervenţie am făcut-o la 34 sau 35 de ani, după ce l-am născut pe Edan. De atunci nu mă mai opresc, fac non-stop. Tot ce apare, eu fac non-stop.

Ţin foarte mult să fie pe super-natural, chiar stau şi ţip după doctori, terorizez. Când o să slăbesc, mă tunez ca în filmele americane.

Îţi spun sincer, mă uit la pozele mele când eram mai tinerică, mie nu-mi place cum arătam. După 34-35 de ani arătam mai bine”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut„, spunea, în trecut, fosta balerină.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și