Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa: „Fac non-stop, nu mă opresc”

Publicat: 13 iulie 2023, 16:32

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa: „Fac non-stop, nu mă opresc

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a mărturisit că nu va renunţa la operaţiile estetice. Ea a subliniat că nu îi plăcea cum arăta în tinereţe. A făcut mai multe intervenţii chirurgicale, dar a anunţat că va continua cu ajustările după ce va slăbi.

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa: „Fac non-stop, nu mă opresc”

Prima intervenţie am făcut-o la 34 sau 35 de ani, după ce l-am născut pe Edan. De atunci nu mă mai opresc, fac non-stop. Tot ce apare, eu fac non-stop.

Ţin foarte mult să fie pe super-natural, chiar stau şi ţip după doctori, terorizez.

Când o să slăbesc, mă tunez ca în filmele americane.

Reclamă

Îţi spun sincer, mă uit la pozele mele când eram mai tinerică, mie nu-mi place cum arătam. După 34-35 de ani arătam mai bine”, a mărturisit Vica Blochina în emisiunea ei online.

Nu a stat pe gânduri şi a renunţat la sute de mii de euro: „Sunt fericită”

Vica Blochina a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Ea a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica Blochina: „Să-mi spui tu mie că sunt materialistă”

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.

Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil`.

Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a dezvăluit Vica, în cadrul podcastului ”Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 2-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și