Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric: „Reducere primesc! Nu mă interesează altceva!”

Antena Sport Publicat: 7 august 2023, 14:58

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric: „Reducere primesc! Nu mă interesează altceva!

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj categoric

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric. Vica Blochina a dezvăluit că niciodată nu a primit gratis ceva, de la vreun partener publicitar, însă în schimb a acceptat reduceri cu drag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina are propria emisiune în mediul online, unde povesteşte diverse întâmplări din viaţă sa.

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric

Vica Blochina a avut un mesaj tranşant pentru cei care acceptă să mănânce gratis la restaurante, pentru reclamă. Aceasta susţine că ea nu a acceptat niciodată astfel de lucruri, preferând să plătească de fiecare dată când a fost invitată undeva.

De asemenea, fosta balerină de la Melody a dezvăluit că primeşte însă multe reduceri, de la colaboratorii săi, pe care le acceptă cu mare drag.

„Pentru mine este o ruşine să primesc mocăngeli. Nu mă interesează, eu am business-ul meu, ştiu ce înseamnă. Reducere primesc cu mare drag, oricând. Dar să vin pe moca să mănânc la restaurant…nu! Sunt unele care postează non-stop. La noi se mănâncă pe moca”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa, de pe Youtube.

Reclamă

Fosta balerină a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, perioadă în care fostul selecţioner era căsătorit. Are şi un copil cu el, pe Edan, cel care locuieşte în prezent cu tatăl lui.

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj tranşant

Vica Blochina a spus că pe conturile ei de socializare nu promovează produse şi afaceri decât dacă vrea să ajute, nu în schimbul banilor.

Ea a recunoscut însă că toate operaţiile estetice pe care le-a făcut au fost pe bartere. Ba chiar a povestit că a trebuit să scoată din buzunar 20.000 de euro pentru o operaţie estetică nereuşită, făcută iniţial pe barter.

Reclamă 4 / 0/3

„De multe ori, ce fac eu, dacă găsesc pe Instagram sau pe social media designeri tineri sau copii care au făcut ceva, promovează un produs sau au deschis o afacere, le pun pur şi simplu la mine, să îi ajut să se promoveze, pentru că nu au buget.

Fac asta fără să îi întreb. Nu am făcut bartere… Nu mă vând ieftin!

România este ţara influencerilor. Eu câţi influenceri sunt în România nu am văzut în viaţa vieţilor. Se face reclamă la orice.

Eu sunt influencer? Eu nu mă consider influencer. Eu sunt o persoană publică, ce are o comunitate şi încerc să îi ofer comunităţii mele ceea ce vrea să afle, dar trecut prin experienţa mea”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și