Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj tranşant: „Nu mă vând ieftin”

Publicat: 1 august 2023, 19:06

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj tranşant: „Nu mă vând ieftin”

Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina locuieşte într-un apartament de lux / Instagram

Vica Blochina a spus că pe conturile ei de socializare nu promovează produse şi afaceri decât dacă vrea să ajute, nu în schimbul banilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a recunoscut însă că toate operaţiile estetice pe care le-a făcut au fost pe bartere. Ba chiar a povestit că a trebuit să scoată din buzunar 20.000 de euro pentru o operaţie estetică nereuşită, făcută iniţial pe barter.

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj tranşant: „Nu mă vând ieftin”

De multe ori, ce fac eu, dacă găsesc pe Instagram sau pe social media designeri tineri sau copii care au făcut ceva, promovează un produs sau au deschis o afacere, le pun pur şi simplu la mine, să îi ajut să se promoveze, pentru că nu au buget.

Fac asta fără să îi întreb. Nu am făcut bartere… Nu mă vând ieftin!

România este ţara influencerilor. Eu câţi influenceri sunt în România nu am văzut în viaţa vieţilor. Se face reclamă la orice.

Reclamă

Eu sunt influencer? Eu nu mă consider influencer. Eu sunt o persoană publică, ce are o comunitate şi încerc să îi ofer comunităţii mele ceea ce vrea să afle, dar trecut prin experienţa mea”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii: „Nu am cerut nicio jumătate de leu!”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii. Vedeta în vârstă de 47 de ani a oferit detalii „picante” din viaţa ei şi a dezvăluit că a preferat mereu ca iubiţii ei să fie „maturi şi cu posibilitate”.

Fosta balerină a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, perioadă în care fostul selecţioner era căsătorit. Are şi un copil cu el, pe Edan, cel care locuieşte în prezent cu tatăl lui.

Reclamă 4 / 0/3

Vica a precizat că nu le-a cerut niciodată bani bărbaţilor cu care a fost în relaţii şi că îşi dorea doar să fie lângă oameni de la care să aibă ce învăţa.

Majoritatea relaţiilor mele pe care le-am avut au fost cu bărbaţi capabili. Nu datorită faptului că eu am avut nevoie de banii lor, niciodată! Eu nu am cerut niciunui bărbat nicio jumătate de leu. Nu mă interesa!

Nu s-a întâmplat lucrul ăsta niciodată, sau să îi spun să îmi cumpere o maşină. Însă de ce mi-au plăcut bărbaţii mai maturi şi bărbaţii cu posibilitate… pentru că aveam lucruri de a învăţa de la ei. Anturajele pe care le frecventam erau cu bărbaţii mai maturi, bărbaţi adevăraţi!

Pentru mine fiecare zi lângă un bărbat capabil era o zi câştigată şi o zi trăită cu folos. Cu un pămpălău… s-a întâmplat şi lucrul ăsta… erau ani şi zile pierdute din viaţa mea în care nu am făcut nimic”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina a vorbit despre obiceiul la care nu poate renunţa: „Fac non-stop, nu mă opresc”

Vica Blochina a mărturisit că nu va renunţa la operaţiile estetice. Ea a subliniat că nu îi plăcea cum arăta în tinereţe. A făcut mai multe intervenţii chirurgicale, dar a anunţat că va continua cu ajustările după ce va slăbi.

Prima intervenţie am făcut-o la 34 sau 35 de ani, după ce l-am născut pe Edan. De atunci nu mă mai opresc, fac non-stop. Tot ce apare, eu fac non-stop.

Ţin foarte mult să fie pe super-natural, chiar stau şi ţip după doctori, terorizez. Când o să slăbesc, mă tunez ca în filmele americane.

Reclamă

Îţi spun sincer, mă uit la pozele mele când eram mai tinerică, mie nu-mi place cum arătam. După 34-35 de ani arătam mai bine”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, spunea, în trecut, fosta balerină.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și