Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, derapaj la adresa femeilor în epoca egalităţii: „Femeile nu au limite”!

Publicat: 29 septembrie 2023, 9:14

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, derapaj la adresa femeilor în epoca egalităţii: „Femeile nu au limite”!

Vica Blochina / Facebook

Cea mai cunoscută amantă din România, derapaj la adresa femeilor în epoca egalităţii. Vica Blochina, care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă, a vorbit despre cuplurile în care femeia câştigă mai mult decât bărbatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, care se consideră o expertă în relaţiile dintre un bărbat şi o femeie, a dat mai multe declaraţii controversate, una dintre acestea fiind că „femeile nu au limite”.

Cea mai cunoscută amantă din România, derapaj la adresa femeilor în epoca egalităţii: „Femeile nu au limite”

Nevastă-ta dacă mâine câştigă net superior ţie şi tu faci nişte greşeli şi se plictiseşte de tine, vezi că începe să se poarte urât cu tine. 

Crede-mă, că orice mi-ai spune mie, brusc se vede şefa. Ok, câştigă o lună, două, trei, patru, cinci… Noi nu avem limite, femeile nu au limite.

Un bărbat ar sta cu o femeie care nu munceşte ca să se simtă bărbat decât cu o femeie care face foarte mulţi bani. El devine foarte comod brusc dacă ea face bani mulţi, ştii?

Reclamă

Devine comod, foarte repede se obişnuieşte, dar acolo, atunci, se întâmplă nişte chestii şi noi, femeile, devenim foarte repede masculii familiei. Şi atunci să te ferească Dumnezeu. Jigniri în public… Femeia pierde rapid respectul faţă de bărbat”, a susţinut Vica Blochina în emisiunea ei online, „Femeia deasupra”.

Ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ: „Voi aveţi impresia asta!”

S-a aflat ce a putut să spună cea mai cunoscută amantă din România despre femeile înşelate de soţ. Vica Blochina a transmis un avertisment clar pentru acestea, declarând că bărbaţii vor avea toată viaţa lor amante.

Vica Blochina a transmis un mesaj fără menajamente despre femeile înşelate de soţ. Fosta balerină de la Melody a declarat că un bărbat nu poate rezista tentaţiei de a înşela şi mereu va avea şi o a doua femeie în viaţa lui, pe lângă soţie.

Reclamă 4 / 0/3

Vica s-a declarat convinsă de faptul că nimic nu le va schimba obiceiurile bărbaţilor, în ciuda părerilor soţiilor.

„Femeile care sunteți căsătorite și bărbații voștri au amante, aveți impresia că sunteți singura femeie din viața lui? Niciunui bărbat căruia îi place corpului să producă dopamină, că așa este când ești îndrăgostit, corpul produce dopamină…ăla toată viața lui o să aibă amante. Un bărbat care a fost zgârcit, toată viața lui o să fie zgârcit. Deci nu o să se schimbe lucrul ăsta niciodată”, a declarat Vica Blochina, în aceeaşi emisiune online pe care o realizează.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional a fost amintit chiar de Vica Blochina. Fosta balerină a vorbit despre clipele în care i-a spus lui Victor Piţurcă faptul că a rămas însărcinată. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul „Femeia deasupra”.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și