Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri dureroase despre relaţia de 16 ani cu un bărbat însurat: „M-a umilit, m-a jignit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2023, 12:48

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri dureroase despre relaţia de 16 ani cu un bărbat însurat: „M-a umilit, m-a jignit

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri dureroase despre relaţia de 16 ani cu un bărbat însurat

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut dezvăluiri despre cei 16 ani în care a avut o relaţie cu Victor Piţurcă, fostul selecţioner fiind însurat în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina susţine că a fost chinuită de comportamentul lui Piţurcă. Totuşi, în acest moment, ea nu mai are niciun sentiment pentru fostul iubit, cu care are însă un copil de 15 ani, Edan, care locuieşte alături de Piţi.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri dureroase despre relaţia de 16 ani cu un bărbat însurat

„Eu în momentul ăsta eu pentru el nu am niciun fel de sentiment, care şi cum nu există. Nu iubesc, nu îl iubesc. Nu sunt fericită.

Dacă nu era copilul cu el, poate aveam o altă relaţie cu toţii. El m-a jignit foarte mult în timpul relaţiei. El m-a umilit de multe ori. Nu am o amintire frumoasă. Asta a fost crucea mea. Eu primesc multe întrebări, de la femei, să le ajut. Am mesaje de susţinere de la femei care vor să fie ca mine, femei care mă admiră, care vor să fie ca mine.

Am înţeles, fără el eram zero! Au mai fost şi altele care au apărut cu copii şi au dispărut peste noapte. Probabil ceva, undeva la oameni am lăsat în suflet. Mă urmăresc pe Instagram, unii mă iubesc, alţii mă înjură”, a spus Vica, la podcastul „Tare de Tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Reclamă

Suma uriașă la care a renunțat cea mai cunoscută amantă din România

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum a renunțat la o sumă uriașă de bani, doar pentru fericirea copilului ei. Victor Pițurcă urma să îi dea Vicăi Blochina o pensie alimentară de 10.000 de euro pe lună.

Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan. Puștiul are acum 15 ani și s-a mutat cu tatăl său, motiv pentru care Vica nu mai primește pensie alimentară. Practic, ea a renunțat la zeci de mii de euro.

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Reclamă 4 / 0/3

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.

Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil`.

Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a mai dezvăluit Vica Blochina.

Recomandări
  • Vica Blochina a trăit 16 ani alături de Victor Pițurcă
  • Cei doi au un copil împreună, Edan, care are 15 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și