Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, în brățele unui bărbat misterios. Ipostaze tandre. „Iubirea e în aer”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 9:00 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 10:03

Cea mai cunoscută amantă din România, în brățele unui bărbat misterios. Ipostaze tandre. „Iubirea e în aer”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, în brățele unui bărbat misterios

Vica Blochina și-a surprins urmăritorii / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a apărut în brațele unui bărbat misterios. Vica Blochina a plecat din București direct la mare și a postat mai multe imagini în care este lângă cel care i-ar fi noul iubit. Au fost surprinși și în ipostaze tandre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină, care i-a fost 16 ani amantă lui Victor Pițurcă, nu s-a ferit să posteze o fotografie în care apare lângă cel care a însoțit-o. Bărbatul apare zâmbind, iar Vica a avut o descriere care pare a înlătura orice suspiciuni. A folosit un emoji care înfățișează o inimă.

Cea mai cunoscută amantă din România, în brățele unui bărbat misterios

Vica Blochina
Vica Blochina, inimi și zâmbete alături de un bărbat misterios

Vica Blochina, care are 225.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, a făcut publice mai multe imagini în care apare pe plajă, în costum de baie (vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Iubirea e în aer„, i-a scris chiar Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Vica a împlinit 47 de ani la începutul lunii august, atunci când a făcut o petrecere de pomină. Printre invitați a fost și fostul jucător al Stelei, Bănel Nicoliță.

Reclamă

Vica Blochina a pus ochii pe Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a fost invitat de lux şi a impresionat-o pe cea mai cunoscută amantă din România.

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm.

Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a spus Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vica a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, chiar dacă fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult decât atât, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele.

Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina face eforturi mari pentru a-și păstra tinere trăsăturile feței. Vedeta nu se ferește să anunțe, pe rețelele de socializare, care este fiecare procedură prin care a trece.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Reclamă
Recomandări
  • Vica Blochina, în brațele unui bărbat misterios
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și